Gangsteri

Homies (2015)

Dugovi i dugovanja! Jedna od najgorih “pošasti” koja je pokosila današnje društvo u kojem većina nas nikada nema dovoljno novca. Nitko od nas ne voli dugovati nikome, a najmanje raznoraznim državnim institucijama, pa ipak, često se nađemo u situaciji da ne možemo na vrijeme podmiriti račun za struju, plin ili pak American karticu! Obično nam se u takvim situacijama život zakomplicira jer nas institucije nadležne za rješavanje tih dugova počnu konstantno gnjaviti. Sjednu nam za vrat, zivkaju, šalju SMS-ove i mailove, prijete raznoraznim sankcijama i opomenama, čine sve kako bi nas natjerali da što prije podmirimo svoje dugovanje sa novcima kojih nemamo.
Ali znate što…sve to je mačji kašalj prema sranju u kojem će se naći skupina cimera iz nizozemske krimi komedije Homies redatelja i ko-scenarista Jona Karthaua. Naime, oni će zahvaljujući jednom nesretnom slučaju postati dužnici jednom opasnom Ruskom mafijašu. I da stvar bude još gora za njih, svota koju će mu dugovati će biti pozamašna! Ali krenimo redom…
Homies je daklem priča o četvorici smušenih cimera koji će se posve slučajno umiješati u jedan zamršeni konflikt koji uključuje i drogu, zbog čega će biti primorani prodati čak 22 kile kokaina kako bi opasnom Ruskom mafijašu vratili novac koji mu duguju. Ali da situacija ne bi bila nimalo jednostavna, to će morati izvesti u roku od svega tjedan dana, jer u protivnom ode glava.
Glavne uloge su odradili Robert de HoogYannick van de VeldeCarolien SpoorVictoria KoblenkoGijs NaberGeza WeiszManuel Broekman, i Charlie Chan Dagelet. A jednu manju ulogu ima i redatelj/ko-scenarist Karthau osobno. Homies je premijerno prikazan na Nederlands Film Festivalu gdje je čak bio i nominiran za najbolji film od strane publike, a službena (kino) premijera se održala 22. siječnja 2015. Film je u među vremenu izašao na DVD-u i Blu Ray-u (točnije 19. svibnja), te ga se vrlo vjerojatno može “nabaviti” za gledanje.

Homies poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

After they accidentally get involved in a messy drugs conflict, four inept roommates need to sell 22 kilos of cocaine within a week to square things with the Russian mobsters they now owe money.

SLIKE

0 0b 1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.