Akcija

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)

Kad je u pitanju neumorni i sveprisutni zombie horor pod-žanr, filmaši postaju sve više i više inovativni ili očajni (ovisno o tome kako gledate na sve to), te smišljaju najluđe moguće scenarije koji uključuju zombije, sve samo da bi se njihov film po nečemu isticao iz cijele skupine istih. Neke od najluđih ideja su svakako zombie ninje protv ninja i specijalaca (Zombie Ninjas VS Black Ops, Ninja Apocalypse), pa zatim zombie dabrovi (Zombeavers), zombie nogometaši (Goal of the Dead), zombie nacisti (Død snøDød Snø 2), zombiji u takozvanim lederhosen hlačama (Attack of the Lederhosenzombies), Arnold protiv zombija (Maggie), te Lundgren i roboti protiv zombija (Battle of the Damned), kao i još mnoge druge. Dalo bi se zasigurno nabrojati još toga, but, you get the picture.
Ali s obzirom da filmaši još uvijek nisu ispucali baš sve moguće ideje za zombie film, redatelj i ko-scenarist Christopher Landon je tako odlučio snimiti zombie horor komediju u kojem će se zombijima suprotstaviti izviđači. Film se zove Scouts Guide to the Zombie Apocalypse a prati troje izviđača koji će se udružiti sa zgodnom djevojkom kako bi preživjeli iznenadnu zombie apokalipsu.
Dakle u konačnici, rekli bi smo, ništa novo. Ali da sve skupa djeluje zabavno, pa djeluje. U glavnim ulogama su Tye Sheridan koji se proslavio ulogama u filmovima Mud i Joe, zatim Patrick Schwarzenegger, sin (već spomenutog) Arnolda Schwazeneggera, te Halston SageCloris LeachmanSara Malakul LaneDavid KoechnerBlake Anderson, te još mnogi drugi. Scouts Guide to the Zombie Apocalypse premijerno izlazi u americi dan uoči Halloweena, 30. listopada 2015. Film će također biti prikazan i u domaćim kinima, a kod nas se čak otvara i jedan dan ranije, 29. listopada.

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse poster Scouts Guide to the Zombie Apocalypse poster2 scouts_guide_to_the_zombie_apocalypse_poster_art Scouts Guide to the Zombie Apocalypse poster3

IMDB

Offcial site

Offcial Facebook Page

TRAILER1

TRAILER2

CLIP1

CLIP2

CLIP3

CLIP4

CLIP5

RADNJA

Three scouts, on the eve of their last camp-out, discover the true meaning of friendship when they attempt to save their town from a zombie outbreak.

SLIKE

1 1b 3 4 5 5b 6 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.