CGI

The Sand (2015)

Kad lupe one žestoke ljetne vrućine (kao što je to bilo proteklih mjesec-dva) svi nahrle na more, obližnje bazene, rijeke ili jezera. I dok jedni uživaju u vodi, u kupanju i brčkanju, drugi pak uživaju da se prže na plaži na najjačem suncu. To mi nikada nije bilo jasno, što je tako privlačno u tome!? Ljudi se namažu raznoraznim kremicama, milseći da će ih to zaštiti od UV zračenja koje je jače nego ikada rije, i ona leže, i leže na suncu, znojni i vrući, dok im koža gori! Zaista, ne vidim ništa privlačno u tome.
Bilo kako bilo, jedno je sigurno, nitko od tih ljubitelja sunčanja se zasigurno ne bi sunčao na pješčanoj plaži iz niskobudžetnog SF horora The Sand redatelja Isaaca Gabaeffa. A razlog zašto to sigurno ne bi napravili je taj što bi ih to koštalo života. Naime, u filmu The Sand pratimo skupinu 20-i nešto-godišnjaka koji se probude mamurni na jednoj plaži nakon cijelonoćnog ludog partya. Ali ubrzo nakon što se probude shvate da je pijesak na neki način živ, te da proždire svako živo biće koje dotakne pijesak.
U glavnim ulogama ovog navodno zabavnog B filma su Jamie KennedyNikki LeighMitchel MussoDean GeyerMeagan HolderHector David Jr.Brooke ButlerCynthia Murell, te još mnogi drugi. The Sand je premijerno prikazan 28. kolovoza 2015. na FrightFestu, a na DVD-u i VOD platformama izlazi 13. listopada 2015.

The Sand poster The Sand poster2

IMDB

Official site

TRAILER

 

RADNJA

After an all-night graduation beach party, a group of hung-over twenty-somethings awake to a beating sun, and a seemingly carnivorous beach that devours anything with a heartbeat that touches the sand.

SLIKE

0 0b 0c 6 7 8 9 2 3 4 1 5 10 11

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.