Avanturistički film

Drifter (2016)

Naći se na krivom mjestu u krivo vrijeme ponekad može biti poprilično zajebano! John McClane je iskusio taj neugodni osjećaj u više navrata, ali na svoju sreću uvijek je uspijevao izvući deblji kraj…ili kraći…hmm…zaboravio sam točno značenje te poslovice, tj. debljeg i tanjeg kraja. Ali uglavnom, kužite o čemu pričam. A na krivom mjestu u krivo vrijeme će se naći i junaci niskobudžetnog nezavisnog trilera Drifter redatelja, ko-scenarista i producenta Chrisa von Hoffmanna. A hoće li i oni izvući deblji (ili tanji) kraj, ostaje nam tek za vidjeti.
Naime, Drifter je priča o dva brata kriminalca koji se na svom putu nađu u jednom pustom gradiću gdje iz zarobi mala skupina psihotičnih kanibala i luđaka koje predvodi takozvani Gradonačelnik.
Kao što sam spomenuo u samom uvodu, radi se o niskobudžetnom filmu, a budžet istoga je iznosio svega 35 tisuća $, od čega je jedan dio skupljen putem donacija preko oficijelne stranice filma. Ovo je inače prvi dugometražni film redatelja Hoffmanna koji iza sebe ima nekih 10-ak kratkometražnih uradaka raznoraznih žanrova. U glavnim ulogama su Bram BarouhJack DavisJames McCabeRebecca FraiserAnthony FiccoDrew HarwoodMonique Rosario, te još mnogi drugi. Drifter je trenutačno u fazi post-produkcije, a premijera istoga bi se trebala održati tek 01. srpnja 2016.

Drifter poster Drifter poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TEASER

TRAILER

RADNJA

A pair of outlaw brothers are held captive in a desolate town run by a small family of psychotic cannibalistic lunatics and their sadistic Mayor.

SLIKE

0 1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.