Azija

The Advocate: A Missing Body (2015)

Gledajući ove mnogobrojne kriminalističke TV serije u kojima detektivi, forenzičari i mnogi drugi rješavaju raznorazne slučajeve ubojstva bez previše muke, čini se da kriminalcima/ubojicama u današnje vrijeme veoma lako stati na kraj. Ali kako riješiti slučaj ako nemate tijelo, a ni dokaza o ubojstvu!? E to će na svojoj koži iskusiti glavni junak Korejske krimi triler komedije The Advocate: A Missing Body redatelja Jong-ho Huha.
The Advocate: A Missing Body je priča o Byeonu, uspješnom i pomalo umišljenom odvjetniku koji uspješno brani velike kompanije u skupim parnicama. Predsjedavajući jedne od tih kompanija zamoli Byeona da brani njegovog vozača koji je optužen za ubojstvo mlade studentice. Situaciju dodatno komplicira to što tijelo studentice nikada nije pronađeno, tj., na mjestu zločina je pronađena samo lokva krvi, a vozač je jedini osumnjičenik koji je uhićen, i to zahvaljujući jednom jedinom svjedoku koji ga je navodno vidio tamo. Uz to, ispostavi se da je javni tužitelj na ovom slučaju Jin, mlada djevojka koja je bila u vezi sa Byeonom zbog čega se njih dvoje baš i ne slažu najbolje. Kako bi osigurao pobjedu, Byeon odluči pripremiti lažnog svjedoka.
Prepredenog ali simpatičnog odvjetnika je odigrao Sun-kyun Lee koji je također odigrao glavnu ulogu u izvrsnom i hvaljenom korejskom trileru A Hard Day (svakako ga pogledajte što prije ako već niste), a ostatak glumačke ekipe čine Go-eun KimHyeong-seong JangWon-hie Lim, te Sung-duk Hong. Južnokorejska premijera filma The Advocate: A Missing Body je zakazana za 08. listopada 2015.

The Advocate poster The Advocate poster2 The Advocate poster3 The Advocate poster4 The Advocate poster5 The Advocate poster6

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Byeon, a hotshot lawyer, successfully defends a large company in a new drug side affect law suit. The company’s chairman asks Byeon to represent his chauffeur who is charged with a murder of a female student. It’s a case without a body. Only a large pool of blood was discovered at the crime scene. The chauffeur, is the only suspect who was apprehended at the crime scene, and there is also an eye witness. The public prosecutor for the case is Jin who was involved in relationship with Byeon. In order to ensure his win, Byeon goes out to prepare a false witness.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.