Misterija

The Dark Below (2015)

Ronjenje mi se oduvijek činilo kao zanimljiv i fascinantan hobi/sport jer pruža priliku da i mi ljudi uživamo u podvodnim ljepotama. Iako, da budem iskren, ne vjerujem da bih se ja osobno ikada upustio u takvo nešto jer sam grozan plivač,  pa ne vjerujem da bi bio išta bolji ronioc. Zapravo, vrlo vjerojatno ne bi ni izronio više. A hoće li izroniti i glavna junakinja nezavisnog psihološkog trilera The Dark Below redatelja i ko-scenarista Douglasa Schulzea, ostaje nam tek za vidjeti.

Naime, The Dark Below je priča o Rachel, mladoj ženi koju nepoznati otmičar obuče u odijelo za ronjenje, te ju zatim baci u zaleđeno jezero gdje ju odluči držati zatočenu.

Film je snimljen sa budžetom od 750 tisuća $, a pojedinci ga uspoređuju sa filmom Buried, samo sa vodom i ledom umjesto zemlje i lijesa. U glavnim ulogama su Lauren Shafer, Veronica Cartwright, David GB Brown, Sarah Zorn, i Tiffany Burns. The Dark Below je premijer imao 26. srpnja 2015. na Fantasia International Film Festivalu, a nedavno je bio prikazan i na L’Étrange Festivalu u Parizu.

The Dark Below poster2 The Dark Below poster dark_below_poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

kidnapper traps Rachel, a young woman in a wetsuit, and holds her prisoner under the ice of a frozen lake. 

SLIKE

10 4 5 3 8 7 9 2 6 1

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.