Akcija

Navy Seals vs. Zombies (2015)

Vjerovali ili ne, ali Michael Dudikoff je imao karijeru i prije Američkog Ninje! Igrao je pored Toma Hanksa u Momačkoj Večeri,  zatim sa Jeffom Bridgesom u Tronu, te sa Gene Hackmanom u filmu Uncommon Valor. Ali pored svega toga, tek ga je uloga Američkog Ninje Joe T. Armstronga učinila svjetski prepoznatljivom njuškom i velikom zvijezdom akcijskog filma (doduše B produkcije). Tako je tijekom 80-ih i 90-ih Dudikoff nasnimao pregršt B akcića (između ostaloga i par nastavaka Američkog Ninje) i zabavljao svoje fanove iz godinu u godinu. I tako je bilo sve do 2002. godine kada je Dudikoff snimio akcijski SF Stranded (jedan od svojih najlošijih filmova) i zatim se povukao iz svijeta filma.

Proći će punih 10 godina, točnije 11, prije nego što je Dudikoff ponovno stao pred kamere, pa je tako zadnjih 2-3 godine snimio par niskobudžetnih uradaka. A jedan od takvih je i akcijski horor Navy Seals vs. Zombies redatelja Stantona Barreta. U filmu dakle pratimo skupinu dobro opremljenih Navy sealova koji krenu u misiju spašavanja nakon što vlada izgubi kontakt sa pod-predsjednikom tijekom njegovog boravka u Louisiani. Kada sealovi stignu na mjesto nestanka, ubrzo dođu do spoznaje da nemaju posla sa normalnim neprijateljem, te da je grad zapravo pod opsadom brzih i krvožednih zombija. Sealovi će se naći u najopasnijoj misiji do sada.

Valja odmah reći kako Dudikoff ovdje ima malu, gotovo sporednu ulogu, stoga se nemojte nadati da ćete ga gledati kako razvaljuje zombije. Umjesto njega to će činiti Ed Quinn, Rick Fox, Molly Hagan, Stephanie Honoré, Judd Lormand, Charlie Talbert, te još mnogi drugi. Navy Seals vs. Zombies je snimljen sa budžetom od 5 milijuna $, a na VOD platformama izlazi 25. rujna 2015. Na DVD-u i Blu Ray-u će film izaći 06. listopada.

Navy Seals vs. Zombies poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

After losing all contact with the Vice President during a routine campaign stop in Louisiana, the U.S. Government sends in a team of Navy SEALs for the rescue. Dropped into a warzone, the SEALs quickly discover that they aren’t dealing with a normal enemy. The city is under siege by hordes of fast moving, flesh eating undead. The infection is spreading and urban warfare has been unleashed. With no cure in sight and time running out, the elite unit has to survive their most horrific mission of all.

SLIKE

3 2 4 1

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.