Avanturistički film

Lost in the Sun (2015)

Iako se to možda ne čini tako na prvu ruku, ali Clint Eastwood i Kevin Costner imaju nekoliko zajedničkih poveznica. Kao prvo, obojica vole western, te su (kao drugo), obojica 90-ih snimili westerne (Unforgiven i Dances with Wolves) koji su im između ostaloga donijeli Oscare za najbolji film i najbolju režiju. I treće, ali ne i najmanje važno, obojica su 90-ih surađivala na hvaljenom filmu A Perfect Worldtoploj priči o prijateljstvu između odbjeglog zatvorenika i dječaka kojega ovaj “slučajno otme”, te mu odluči pružiti pustolovinu života. Costner je u tom filmu igrao glavnu ulogu, dok se Eastwood našao u redateljskoj stolici te je odigrao jednu “manju” ulogu. Doduše, ni Costner ni Eastwood nemaju baš nikakve izravne veze sa filmom o kojem namjeravam napisati nekoliko redaka, ali ipak, nemoguće ne primijetiti kako nezavisna triler drama Lost in the Sun redatelja i scenarista Treya Nelsona pomalo podsjeća na spomenuti film A Perfect World.
Naime, Lost in the Sun je priča o Johnu, sitnom kriminalcu koji se sprijatelji sa Louisom, dječakom koji je nedavno postao siroče a koji ubrzo postane njegov suučesnik u pljačkama. Kako njihova avantura na otvorenoj cesti napreduje, John uvuče klinca u cijeli niz pljački a njihova neočekivana veza postaje još jača.
U glavnoj ulozi se našao Josh Duhamel kojega mnogi vjerojatno pamte iz Transformers trilogije, ali i TV serije “Las Vegas”. Njegovog maloljetnog kompanjona u kriminalu je odigrao imenjak Josh Wiggins, a ostatak glumačke ekipe čine redom Lynn CollinsEmma FuhrmannJune Griffin GarciaDeborah Abbott, te još mnogi drugi. A hoće li i Duhamelov junak doživjeti istu sudbinu koju je doživio i Costnerov junak u filmu A Perfect World, imati ćemo prilike vidjeti od 06. studenoga 2015. kada će film izaći na iTunesima, VOD platformama, te u limitiranoj kino distribuciji.

Lost in the Sun poster Lost in the Sun poster2

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

The story of John, a small time crook, who finds an unlikely accomplice in Louis, a newly-orphaned teenage boy. As their open-road adventure progresses and John drags the kid on a string of robberies, the pair forge an unexpected and powerful bond.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.