3D

Mojin – The Lost Legend aka The Ghouls (2015)

Avanturistički filmovi o junacima koji putuju egzotičnim zemljama i tragaju za mitovima i legendama su oduvijek bili popularni, te su uvijek palili maštu gledatelja. Počevši od legendarnog Indiana Jonesa koji je prvo tragao za izgubljenim kovčegom, pa zatim za kamenom iz ukletog hrama i Isusovim kaležom u posljednjem križarskom pohodu, te u konačnici za kraljevstvom kristalne lubanje! A tu je i Brendan Fraser koji se čak i tri navrata hvatao  koštac sa mumijama dok je tragao za raznoraznim vrijednim artefaktima, ili pak Nicolas Cage koji se pozabavio američkom poviješću iz malo drugačije perspektive u filmovima National Treasure i National Treasure: Book of Secrets. A tu je naravno i Lara Croft koja je pak stekla nevjerojatnu popularnost kao junakinja mnogobrojnih video-igara koje smo mogli igrati na raznoraznim igraćim platformama, od PC-a pa do Playstationa 1, 2, 3 pa čak i 4! Zahvaljujući toj “enormnoj popularnosti”, pojavila se i na filmskom platnu, i to dva puta u liku Angeline Jolie.
A na tragu spomenutih naslova (i junaka), stiže nam i Kineski akcijski avanturistički horor Mojin-The Lost Legend a.k.a. The Ghouls redatelja Wuershana koji je baziran na popularnom istoimenom kineskom romanu autora Muye Zhanga. Priča je to o troje bivših lovaca na blago i pljačkaša grobova, takozvanih Mojina, koji sada žive normalnim civilnim životom na ulicama New Yorka. Ali kada ima pristupi tajanstveni klijent sa zanimljivim poslovnim prijedlogom, oni se odluče vratiti svojim pustolovnim i pljačkaškim korijenima. Put će ih odvesti u tajanstvene Kineske katakombe gdje će pod krinkom arheološkog istraživanja pokušati pronaći drevno blago. Ali sa svakim novih tajnim prolazom, i svakom novom smrtonosnom klopkom, njihovo prijateljstvo, odanost i životi će biti stavljeni na ultimativni test.
Film je snimljen sa budžetom od čak 37 milijuna $, i još k tome u sveprisutnoj 3D tehnici, te je najavljen kao jedna od najvećih nadolazećih Kineskih spektakala. U glavnim ulogama su Qi ShuAngelababyKun ChenBo HuangTaso MikroulisYu Xia, te još mnogi drugi. Kineska premijera filma Mojin – The Lost Legend je zakazana za 18. prosinca 2015.

The Ghouls poster1 The Ghouls poster2 The Ghouls poster3 The Ghouls poster4 The Ghouls poster5 The Ghouls poster6 The Ghouls poster7 The Ghouls poster8 The Ghouls poster9 The Ghouls poster10 The Ghouls poster11 The Ghouls poster12 The Ghouls poster13 Mojin poster Mojin poster2 Mojin poster3 Mojin poster4 Mojin poster5 Mojin poster6 Mojin poster7

 

IMDB

TEASER

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

RADNJA

Story about a trio of legendary grave robbers, the Mojin, who are enjoying the retired civilian life hawking goods on the mean streets of New York City, until they are propositioned by a shadowy and mysterious client. They accept the job and return to their roots, raiding the secrets and treasures of ancient tombs in China under the guise of an archaeology study. As each hidden passage is unearthed, it triggers extraordinary challenges that put their friendship, loyalty and life to the ultimate test.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.