Akcija

Interception (2015)

Da Vas priupitam odmah na početku, jeste li kojim slučajem upoznati sa kinematografijom Gane? Evo ja ću odmah iskreno priznati da u svoje 33 godine, te u ovih 5 godina od kako vodim i uređujem Filmove s Ruba, nikada nisam “naletio” na film iz Gane! Čak na stranici nemam(o) ni kategoriju za tu državu! E sad, dali to više govori o meni i mom filmofilmskom (ne)znanju, ili pak o Ganskoj (pretpostavljam da se to tako piše/izgovara) kinematografiji, to ću ostaviti na razmišljanje onima koje to možebitno zabrinjavaja. Jer sve to će se ionako promjeniti pošto Vam na našim stranicama predstavljam prvi film iz Gane!
Riječ je o akcijskom trileru Interception (bez brige, nije remake Inceptiona ili nešto takvo) redatelja Pascala Aka. Interception je policijski film o taktičkom timu visoko istreniranih bivših vojnika (Special Ops Team) koje osobno izabere potpredsjednik Gane kako bi izvršavali posebne zadatke. Jedan od njihovih prvih zadataka biva pronalaženje i uhićenje dilera droge Nnerua Obajinzia, čiju pošiljku presretnu na carini. Ali ispostavit će se da je zadatak sve samo ne lagan, jer Obajinzia poznaje moćne ljude na visokim pozicijama.
U glavnim ulogama su John Dumelo, Adjetey Anang, Chris Attoh, Ama K. Abebrese, Jasmine Baroudi, i Benny Blanco. A jednu od uloga je odigrao i redatelj Pascal Aka osobno. Za sada još nije poznato kada će Interception biti premijerno prikazan. Kao godina premijere se spominje 2015., ali kako se onda ubrzano bliži svom kraju, lako je moguće da će Interception ugledati “svijetlo dana” tek 2016. U svakom slučaju, ako i kada saznao taj “sitni detalj”, obavijestiti ćemo Vas o tome.

 

Interception poster

Official Facebook Page

TEASER TRAILER

 

RADNJA

Interception is a law enforcement based movie about a tactical team of highly trained ex-military men (Special Ops Team) who have been handpicked from the Army by the Vice President of Ghana for special assignments.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.