Drama

Dead Draw (2016)

Ako su nas filmovi ičemu naučili, osim toga da se bomba uvijek deaktivira u zadnjoj sekundi, da je kašalj znak smrtonosne bolesti, ili da je jedna šibica dovoljna da osvijetli cijelu prostoriju bez obzira koliko ona bila velika, onda je to da nikada, ali baš nikada nemojte prihvatiti posljednji posao, iliti “one last job”! Zašto!? Pa zato jer taj posljednji posao uvijek krene po krivu i gotovo uvijek će Vas (umalo) koštati glave…stoga je bolje da Vam onaj “pretposljednji” (i uspješno izvršeni) posao bude “posljednji”. Ali likovi nezavisnog krimi trilera Dead Draw redatelja i scenarista Brian Klemesrud su ipak odlučili prihvatiti taj “one last job”, što im se, kao što možete pretpostaviti, obilo o glavu.
Dead Draw je priča o kriminalcima Harrisonu i Macku, koji su isplanirali naizgled savršenu pljačku, njihov posljednji zajednički posao. Njihov cilj je ukrasti 25 milijuna $ i nestati mjesecima prije nego što će itko primijetiti da novaca više nema. Ali kada je Mack otkrio da je netko brutalno ubio njihovog pilota za bijeg, oni shvate da su otkriveni, tj. da im je netko smjestio te da se nalaze u velikoj opasnosti. Svi zajedno ubrzo postanu taoci u hladnom hangaru, nemajući pojma tko ih uopće čeka vani, pa najbolji prijatelji ubrzo postanu neprijatelji a odanost se pretvori u sumnju. U utrci sa vremenom, skupina lopova pokušava otkriti tko je izdajica među njima u nadi da će tako preživjeti noć.
U glavnim ulogama su Gil BellowsMichael EklundBitsie TullochBrit ShawSlaineAndy AhrensJim DoughertyWhitney Kraus Jones, te još mnogi drugi. Dead Draw će (limitiranu kino) premijeru imati u prvoj polovici 2016., ali točan datum za sada još nije poznat. O tome ćemo Vas obavijestiti naknadno.

Dead Draw poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

RADNJA

25 million dollars, 8 safety deposit boxes and months before anyone will know it’s gone. But Harrison’s (Gil Bellows) perfect heist turns deadly, when his safe-cracker, Mack (Michael Eklund) discovers their getaway pilot brutally murdered. Someone knew about the job, someone set them up. Stranded in a frozen hangar, held hostage by someone outside, best friends turn to enemies and loyalty turns to suspicion. Now it’s a race against time as this band of thieves tries to uncover the rat and escape their troubled past… if they can survive the night.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.