Akcija

He Never Died (2015)

Smrt je nešto što u konačnici čeka nažalost sve nas. Pojedinci se trude na sve moguće načine produljiti svoj život; jedu zdravo, ne puše, vježbaju, koriste raznorazne preparate i kreme, ali na kraju krajeva, sve to je badava jer će se ionako dogoditi ono neizbježno. Stoga mnogi vole maštati kako bi bilo cool biti besmrtan, kao u kultnom Highlanderu redatelja Russella Mulcahya. Doduše, besmrtnost u tom filmu dolazi “sa cijenom”, tj., da bi glavno junak tog filma, Connor MacLeod, mogao biti besmrtan, netko drugi mora umrijeti! I to ni više ni manje nego odsjecanjem glave! U dosta sličnoj nevolji se nalazi i glavni junak akcijske horor triler komedije He Never Died redatelja i scenarista Jasona Krawczyka koja je snimljena u ko-produkciji kanade i SAD-a.
He Never Died je priča o Jacku. Jack je rob navika, a njegovo depresivno i antisocijalno ponašanje ga je “natjeralo” da svoj život provodi spavajući, igrajući bingo, te gledajući TV. A to je za Jacka problem jer je on besmrtan, i još je k tome kanibal, i to ne svojom voljom. Odbija da se poveže sa ikim jer ljudsku rasu vidi isključivo meso sa pulsom, i vrlo je vjerojatno da ako se i sprijatelji sa nekime, da će tu osobu na kraju ili pojesti ili nadživjeti. Ali njegov život se prekorene naglavačke, kada se na njegovim vratima pojavi (njegova) kćerka koja se i sama uskoro nađe u nevolji. Jack sada mora ostati razborit i pokušati pojesti što manje ljudi u ovoj nasilnoj priči o osobnoj odgovornosti.
Film je do sada bio prikazan na nekoliko filmskih festivala (npr. South by Southwest Film Festival, Fantasia International Film Festival, New Horizons Film Festival, Melbourne International Film Festival, Grimmfest itd.), te ga prate jako dobre, pa čak i izvrsne kritike koje film opisuju kao “iznimno zabavnim, svježim pa čak i originalnim”. U glavnoj ulozi se našao muzičar i glumac Henry Rollins, a osim njega tu su još Booboo StewartSteven OggJordan TodoseyJames CadeMichael Cram, te mnogi drugi.
He Never Died kreće u limitiranu kino distribuciju 18. prosinca 2015.

He Never Died poster He Never Died poster2

IMDB

Official facebook Page

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

Jack’s in a rut. Depression and severe anti-social behavior has whittled down his existence to sleeping and watching television. Seeing the human race as little more than meat with a pulse, Jack has no interest to bond with anyone. There’s little purpose for him to make friends with someone he’d eventually eat or outlive by more than a millennia. The fuse is lit when Jack’s past comes back to rattle him. Jack must now walk a tight rope of sobriety and try to eat as few people as possible in this violent tale of personal responsibility.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.