Akcija

Catch Him to Survive (2015)

Kaže onda stara “od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba”. I zaista, jednom kada nas život ugrabi i baci u surovu i tešku svakodnevnicu, mnogi od nas se sa sjetom prisjećaju vremena kada je mnogima najveća briga u životu bilo to hoće li na kraju godine imati jedinicu ili dvojku. Naravno, ne djele baš svi takvo razmišljanje, jer nekima je srednja škola očito bila pakao, no onima koji su se tada dobro zabavljali, mnogo više nego danas, ti dani itekako nedostaju. A koliko pojedini srednjoškolci mogu biti otkačeni i ludi, vidjet ćemo u korejskoj akcijskoj komediji Catch Him to Survive redatelja In-chun Oha.
Naime, Catch Him to Survive je priča o čovjeku koji gotovo svakodnevno pati zbog nemarnih i delinkventnih srednjoškolaca. Tako barem kaže škrti službeni sinopsis. No, ono što sam ja osobno uspio dokučiti iz samog trailera i plakata (i još k tome bez engleskog prijevoda), Catch Him to Survive je zapravo film o dva policajca (ili agenta, šta već), jednom pomalo blesavom, i jednom cool, koji nalete na skupinu srednjoškolaca koje odluče zagnjaviti, a koji im iz zafrkancije ukradu mobitel i pištolj, te se dadnu u bijeg. Ova dvojica zatim krenu u bjesomučnu potjeru za njima, ne bi li vratili natrag svoje stvari bez kojih bi se mogli uvaliti u nevolju.
OK, možda sam potpuno u krivu što se radnje tiče, a možda i nisam, no unatoč svemu, film izgleda zanimljivo i zabavno što je već samo po sebi dovoljno, barem za mene, da ga pogledam kada napokon bude dostupan za gledanje, neovisno o samom zapletu. U glavnim ulogama su Seung-woo KimJeong-tae KimHyuk, Choi Ho-joong te Seung-yeon Lee. Službena Korejska kino premijera je zakazana za 07. siječnja 2016.

Catch Him to Survive poster Catch Him to Survive poster2 Catch Him to Survive poster3 Catch Him to Survive poster4

TRAILER

 

RADNJA

This movie tells the story of a man, who suffers daily because of a delinquent high school students.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.