Specijal

Sretna Vam Nova 2016 Godina!!!

Preživjeli smo i 2015! Martya McFlya i njegov leteći skejt (koji još uvijek nije funkcionalan u stvarnom svijetu), ostavljamo iza sebe, zajedno sa svim onim lošim stvarima, dok one dobre nosimo dalje sa sobom u sjećanjima. Moju 2015. su obilježila dva događaja. Prvi je bio rođenje moje kćerkice Elene, a drugi je vezan u mjesec i pol dana koje sam proveo na setu jednog kratkometražnog filma o kojem će zasigurno biti više riječi krajem 2016.
Kao i svake godine do sada, moji kolege i ja osobno Vam želimo svima Sretnu Novu godinu! Neka Vam 2016. svima donese obilje svega, a najviše sreće, zdravlja i novaca kojega nam u današnja vremena manjka. Novac možda ne kupuje sreću i zdravlje, ali nije ga na domet imati, zar ne!?
Nadam se da će nam 2016. svima donijeti mnogo lijepih momenata i događaja, i što manje onih ružnih, a ja mogu već sada najaviti i neke promjene vezane uz našu stranicu, koje ćemo nadam se realizirati uz malo sreće u skorije vrijeme. Stoga, ostanite i dalje uz nas, jer obećajmo Vam sadržajne novitete, i brdo novih filmova koje ćemo Vam predstavljati i otkrivati kroz godinu. I hvala Vam na dosadašnjoj podršci!

Još jednom, sve najbolje u 2016. uz malo crnog humora od ekipe Filmova s Ruba…

 

Sretnu novu 2016 Godinu žele Vam Filmovi s Ruba

Pozdrav svima,
Ivica a.k.a. Dragonrage!

Kategorije:Specijal

Tagged as: ,

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.