Akcija

Online Kino – State Zero (2015)

Iz Švedske nam stiže kratkometražni debitantski redateljski uradak redatelja i scenarista Andreea Wallina. Riječ je o 17-minutnom akcijskom SF filmu pod naslovom State Zero. Radnja je smještena u blisku budućnost gdje je glavni grad Švedske pretvoren u post-apokaliptičnu pustoš. Mi pratimo četiri vojnika na njihovoj rutinskoj misiji u “zoni 3”. Njihov zadatkom je da istraže stari nadzorni toranj koji je upravo otišao offline. No rutinski zadatak ubrzo postaje borba za život.
Andree Wallin je do sada radio kao konceptualni ilustrator na filmovima Oblivion i Star Wars: The Force Awakens, a isti posao obavlja i na Star Wars spin-off filmu, Rogue One: A Star Wars StoryState Zero dokazuje da Wallin nije bez razloga dobio posao na tim projektima, te da itekako ima smisla za vizualno, i da zna stvoriti atmosferu. Osim što je napisao i režirao State Zero , Wallin je također odradio i posao scenografa. Film je djelomično snimljen u Velikoj Britaniji, točnije Londonu, a djelomično u Stockholmu gdje su uglavnom snimljeni eksterijeri.
U glavnim ulogama su Charles BabalolaKayla MeikleTeddy NicholasNemanja OskorusLuke RampersadMegan ShandleyAaron VodovozDavid Young, te Nicklas Hansson koji je odradio motion capture. Film je premijerno prikazan još u ožujku 2015., a svi zainteresirani ga mogu u cijelosti pogledati na linku ispod. Uživajte u filmu!

State Zero poster State Zero poster2

IMDB

Official site

Official Facebook Page

RADNJA

In the near future, the capital of Sweden has turned into a post-apocalyptic wasteland. We join four soldiers on a routine mission in ‘Zone 3’, with the assignment to investigate an old surveillance tower that just went offline.

WATCH MOVIE

 

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.