Akcija

The High Frontier aka Na Granicy (2016)

Izolirana koliba, visoko u planinama, okružena snijegom. U normalnom (stvarnom) svijetu to bi bilo idealno mjesto za odmor i bijeg od tmurne i sive svakodnevnice sa kojom se konstantno borimo. No, ako su nas filmovi ičemu naučili, odlazak u takve izolirane kolibe nikada ne donosi ništa dobro sa sobom. A to će na svojoj koži iskustiti i  junaci Poljske avanturističke triler drame The High Frontier a.k.a. Na Granicy redatelja i scenarista Wojciech Kasperski.
The High Frontier je priča o ocu i njegova dva sina koji se upute visoko u planine, u izoliranu planinsku kolibu, kako bi se tamo malo bolje povezali. No, njihova snježna avantura ubrzo postaje bitka za preživljavanje kada se na njihovim vratima pojavi misteriozni izgubljeni turist.
Dakle, ovako na prvu ruku, rekli bi smo još jedna “klasična priča o izoliranoj kolibi u šumi” kakvu smo vidjeli mnogo puta do sada u raznoraznim oblicima (The Evil DeadSecret WindowCabin FeverThe Cabin in the Woods, Misery itd.). Ali to ne znači da The High Frontier ipak ne djeluje zanimljivo, baš naprotiv. Budžet filma iznosi 3,45 milijuna Poljskih zlota, odnosno preračunato u dolare, oko 800-injak tisuća $. U glavnim ulogama su redom Marcin DorocinskiAndrzej ChyraAndrzej GrabowskiJanusz ChabiorKuba HenriksenBartosz Bielenia, i Severina Spakovska, a poljska premijera je zakazana za 19. veljače 2016.

The High Frontier poster

IMDB

Official Facebook Page

 

TRAILER

 

RADNJA

A father and his two teenage sons travel to a small mountain cabin for a male bonding adventure. When a lost tourist arrives at the cabin, their male-bonding outing turns into a struggle for survival.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.