Komedija

Sex & Crime (2016)

Sex i zločin često idu ruku pod ruku. A to također često uključuje i bračnu nevjeru, ljubavni trokut, ljubomoru, te nečiju nasilnu smrt. Tom i sličnom tematikom su se do sada već bavili mnogobrojni filmovi, kao primjerice Basic InstinctBody DoubleDressed to KillWild Things, ShatteredA Perfect Murder, Fatal AttractionSliverVery Bad Things, te još mnogi drugi. A tom temom se vrlo očito bavi i nadolazeća Njemačka krimi komedija Sex & Crime redatelja i scenarista Paula Floriana Müllera.
Sex & Crime je priča o dva prijatelja, Velentinu i Theu čiji životi se zakompliciraju kada se nađu u situaciji da moraju sakriti leš. Theo naime jedne večeri vrlo kasno nazove Valentina i “požali” mu se kako je večer proveo u društvo predivne djevojke, što nimalo ne iznenadi Valentina s obzirom da je Theov brak već neko vrijeme u problemima. Ali zato ga iznenadi ga kada mu Theo kaže kako ta djevojka sada leži mrtva na podu svog stana.
Jednostavan zaplet koji ovako na prvi dojam obećava mnogo crnog humora i nasilja. A hoće li film uopće biti dobar i zabavan uvjerit ćemo se tek kada isti izađe 24. ožujka 2016. I to prvo u njemačkoj, a ubrzo nakon toga nadam se i u ostatku svijeta. U glavnim ulogama su Wotan Wilke MöhringFabian BuschClaudia EisingerPheline RogganOliver StokowskiJörg Moukaddam, te Nikolai Will i Svenja Hermuth.

Sex & Crime poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

When Valentin receives a late night phone call from his best friend Theo he may not have been entirely surprised to hear that Theo had been enjoying a night out with another woman – things had been bad at home for a while – but that Theo’s stepping out has led to a corpse splayed out on the floor … well, that bit was unexpected.

SLIKE

"Sex & Crime" 2 3 4

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.