Drama

Road Games (2015)

Jeste li ikada u životu autostopirali, ili pokupili nekog autostopera koji je stajao pored ceste? Ja moram priznati da se do sada (na sreću) nisam našao u situaciji da sam morao stopirati, a isto tako, nisam nikada pokupio nekog autostopera u svoj auto, i ne vjerujem da ću to ikada napraviti. Znam, znam, neki će me sad zbog toga osuđivati, ali što da Vam kažem…previše sam puta gledao The Hitchera! Ali nisu uvijek nužno autostoperi ti koji predstavljaju moguću prijetnju i opasnost. Ponekad se i oni mogu naći u opasnosti, kao što je to slučaj sa junacima nezavisnog trilera Road Games kojega je napisao i režirao Abner Pastoll, a koji je nastao u ko-produkciji Velike Britanije i Francuske.
Road Games je priča o mladom paru autostopera, Jacku i Véronique, čiji predivni sunčani ljetni dani ubrzo postanu tamni i zlokobni kada se u ruralnom dijelu Francuske njihovi životi neobjašnjivo isprepletu sa tajanstvenim bračnim parom i lokalnim kolektorom strvina sa ceste.
Road Games je do sada već bio prikazan na nekoliko filmskih festivala (npr. Film4 FrightFestu, MOTELx Film Festivalu, Razor Reel Film Festivalu, Fantastic Planet Film Festivalu, Fantasy Filmfestu, itd.), a oni koji su ga imali prilike pogledati uglavnom  ga hvale, te kažu da je riječ o jako dobrom psihološkom i misterioznom trileru kakvog se ne bi posramio ni jedan Hitchock. U glavnim ulogama su Andrew SimpsonJoséphine de La BaumeFrédéric PierrotBarbara CramptonFéodor AtkinePierre Boulanger, te još neki. Službena američka kino premijera filma Road Games je zakazana za 04. ožujka 2016.

Road-Games poster Road-Games poster2

IMDB

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

The sun drenched days of summer turn dark and ominous for hitchhiking duo Jack and Véronique when they become inexplicably entangled with a mysterious married couple and a local road kill collector in rural France.

SLIKE

1 1b 1c 2 2b 3 5 7

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.