Akcija

Blue World Order (2016)

Mad Max: Fury Road je bez premca bio jedan od najboljih i najuspješnijih filmova prošle godine! Osvojio je kritičare, publiku, zaradio nešto sitno (cca 377 milijuna $ u cijelom svijetu), i u konačnici pokupio nekoliko nominacija za Oscara (uključujući i one za najbolji film i redatelja). U konačnici, to može značiti nekoliko stvari. Kao prvo, nastavke (o kojima se već priča od kako se Mad Max počeo prikazivati u kinima), te kao drugo, mnogobrojne kopije. A pod kopije mislim na filmove koji će stilski kopirati Fury Road i tako pokušati privući što više gledatelja. Jedan od takvih filmova je očito i nadolazeći Australski (tko će koga ako ne svoj svoga) niskobudžetni post-apokaliptični akcijski SF Blue World Order kojega su zajednički napisali, producirali i režirali Ché Baker i Dallas Bland.
Blue World Order je radnjom smješten u vrijeme nakon nuklearnog rata, u pustopoljinu gdje je preostalo stanovništvo postalo očajno i nasilno dok se međusobno natječu oko oskudnih resursa. Društvo se raspada i zarazne bakterije prijeti da uništi one koji preživjeli. U pokušaju da obnovi civilizaciju, samo prozvana vlada pod imenom ‘The ORDER‘ krene u distribuciju imunizacije na bakterije preko masivnog elektromagnetskog pulsa (EMP). Ali ‘The ORDER‘ je također potajno kroz taj puls isporučio bio-tech virus koji im daje moć da kontroliraju stanovništvo. No jedan čovjek ostaje imun na njihov virus, a njegovo je ime Jake Slater. Zbog toga Jake pobjegne u pustinju gdje pokušava na sve načine da zaštiti svoju kćerku koja je posljednje dijete na Zemlji, te ujedno ključ za opstanak čovječanstva.
I više je nego očito da je Blue World Order snimljen sa znatno manjim budžetom nego Fury Road, no to ne umanjuje ambicije redateljsko/scenarističkog dvojica ovoga filma. U glavnim ulogama su Billy Zane, Kendra AppletonJack ThompsonStephen HunterJake RyanAndy TrieuBarbara Hastings te Bruce Spence kojeg će mnogi vjerojatno prepoznati po ulogama iz filmova Mad Max 2 i Mad Max Beyond Thunderdome. Datum premijere za Blue World Order još nije poznat, ali vrlo j vjerojatno da će filma izaći na DVD-u do kraja godine. U svakom slučaju, točan datum premijere ćemo dodati kada ga saznamo…

Blue World Order poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

After a nuclear war decimated the northern hemisphere, the surviving population in the south become desperate and violent competing for scarce resources. Society crumbles and an infectious bacteria threatens to destroy those who remain.
​In an attempt to rebuild civilization, a self appointed government called ‘The ORDER’ distributed an immunization to the bacteria, via a massive Electro-Macnetic Pulse (EMP). Secretly, the Order also delivered a bio-tech virus through the EMP, giving them the power to control the population.
​One man remains immune to the Order’s virus – Jake Slater. Now Jake scavenges the wasteland searching for a way to keep his unconscious daughter alive, unaware she is the last child on Earth, and the key to the survival of mankind.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.