Akcija

I Am Wrath (2016)

Keanu ReevesLiam Neeson, Kevin Bacon, te posebice Charles Bronson, kao i još mnogi drugi, svi redom dijele jednu zajedničku stvar. A to je da su svi oni redom imali prilike pokazati žestinu osvete, te pobiti na desetke loših momaka koji su im oduzeli (ili oteli) neku njima dragu osobu. Keanu je gazio preko leševa kako bi ubio osobu koja je bila odgovorna za smrt njegovog psića u filmu John Wick. Neeson je preokrenuo pola Pariza kako bi pronašao otetu kćerku u filmu Taken. Bacon je pak sredio cijelu vojsku uličnih gangstera i narkomana kako bi osvetio smrt svog sina u filmu Death Sentence. A Bronson…pa Brosnon je čak pet puta tražio pravdu i “ispunjavao” Smrtonosnu Želju raznoraznim krimosima koji su mu ubili u silovali kćer i ženu, i kućnu pomoćnicu, i mnogobrojne zaručnice. E pa njima će se pridružiti i John Travolta koji će pokazati svoj bijes u akcijskom trileru osvete I Am Wrath kojega je režirao Chuck Russell.
Ako Vam ime Chucka Russella zvuči poznato, to je zato jer je dotični svojedobno režirao neke od (naj)poznatijih hit naslova 80-ih i 90-ih kao što su primjerice A Nightmare on Elm Street 3: Dream WarriorsThe BlobThe MaskEraser, te The Scorpion King koji je Dwayne “The Rock” Johnsona svojedobno vinuo u zvjezdana nebesa. Od ovog potonjeg naslova je prošlo gotovo 14 godina, a u tom među vremenu Russell  je režirao tek jednu epizodu TV serije “Fringe”. Samim time, I Am Wrath označava njegov redateljski povratak, a ako je suditi po čak pet najavljenih (filmskih) projekata, Russell ne namjerava ponovno uzeti pauzu u skorije vrijeme.
Radnja filma I Am Wrath je veoma jednostavna, a govori o nezaposlenom inženjeru pod imenom Stanley Hill kojemu skupina kriminalaca tijekom pljačke u podzemnoj garaži ubije ženu. Shrvan krivnjom i činjenicom da korumpirani policajci ne žele ubojice privesti pravdi, Hill uz pomoć svog prijatelja Dennisa, odluči uzeti pravdu u svoje ruke. Njihov osvetnički put će ubrzo razotkriti njihovu mračnu povijest koju su dugo skrivali, kao i činjenicu da su puno opasniji nego što je to itko mogao pomisliti.
Film je snimljen sa budžetom od nekih 18 milijuna $, a osim Travolte u filmu još igraju Amanda SchullChristopher MeloniRebecca De MornaySam TrammellLuis Da Silva Jr.Patrick St. EspritDoris Morgado, te mnogi drugi. Američka premijera filma I Am Wrath je zakazana za 29. travnja 2016., dok će u Velikoj Britaniji filma izaći direktno na DVD-u i Blu ray-u 16. svibnja 2016.

I Am Wrath poster Inlaysheet.eps I Am Wrath poster3 I Am Wrath UK

IMDB

TRAILER

 

CLIP1

 

CLIP2

 

CLIP3

 

CLIP4

 

CLIP5

 

RADNJA

Unemployed engineer Stanley Hill (John Travolta – Pulp Fiction, People Vs OJ Simpson) witnesses the brutal murder of his wife Vivian (Rebecca De Mornay) who was attacked by thugs in a parking garage. Wracked with guilt, Stanley is haunted by the image of Vivian dying in his arms. When Detective Gibson (Sam Trammell) and other corrupt police officers are unable and unwilling to bring the killers to justice, Stanley turns to his old friend Dennis (Christopher Meloni) and decides to take matters into his own hands. It is only then that Stanley and Dennis are found to have a mysterious past that, until now, they have kept very well hidden. As they inflict their revenge, those involved in the cover up realise that Stanley and Dennis are more dangerous than they could ever have imagined…

SLIKE

0 1 0b 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.