Akcija

App for Life (2016)

Sa nezaustavljivim razvojem i širenjem takozvanih pametnih telefona, počele su se naveliko pojavljivati i širiti raznorazne aplikacije koje nam štošta olakšavaju. Tako imate aplikaciju koja Vam omogućuje da saznate gdje je najjeftiniji benzin u vašoj okolici, aplikaciju koja Vam daje informaciju o restoranima u vašoj blizini, pa aplikaciju uz pomoć koje palite TV preko moba i mijenjate programe, zatim aplikaciju preko koje možete saznati sve informacija o stanju na cestama, ili pak aplikaciju koja Vam omogućuje da telefonom rješavate neke složene i teške matematičke zadatke. Uglavnom, da ne duljim, gotovo da postoji aplikacija za sve i svašta, osim valjda za sex i brisanje dupeta. A kako bi to od prilike izgledalo kada bi postojala aplikacija koja bi nam uređivala i vodila kompletan život, pokazati će nam redatelj, scenarist i producent Luke Tedder u nezavisnom britanskom SF triler drami App for Life.
App for Life je priča o (bliskoj) budućnosti gdje su tehnologija i aplikacije postale neizostavni segment svakodnevnog života. Točnije, kompjutorska tehnologija je usađena u ljudski mozak, što je zauvijek promijenilo način na koji živimo naše živote. Na površini se čini da je ova nova tehnologija je poboljšala naš svijet, prvenstveno iskorijenila siromaštvo čime je većina dobila priliku da živi život ispunjen mogućnostima. Naravno, nije sve kao što se čini jer se linije između simulirane mašte i stvarnog svijeta spajaju u jedno, zbog čega je nemoguće razlučiti gdje iluzija završava.
Nekima će se ovakva ideja života zasigurno svidjeti, i vjerujem da će neki reći kako bi radije živjeli u takvoj iluziji nego ovakvom stvarnom svijetu koji nas okružuje. Na kraju krajeva, svi mi mi bježimo od stvarnosti na ovaj ili onaj način (kroz filmove, glazbu, video-igre itd.). Ovaj film je snimljen sa budžetom od svega 9,785 £, a u glavnim ulogama su Laura-Giselle HardieAdam J. BernardStephanie PezolanoGareth LawrenceAlexandra ParkerBen Probert, te Sadie Parsons. Britanska premijera filma App for Life je zakazana za 20. prosinca 2016.

App for Life poster App for Life poster2 App for Life poster3 App for Life poster4 App for Life poster5 App for Life poster6 App for Life poster7 App for Life poster8 App for Life poster9 App for Life poster10

IMDB

Official site

Official Facebook Page

RADNJA

App for Life is a feature length science fiction drama which depicts a future where computer technology has been integrated into the human brain which has changed the way we live our lives forever. On the surface it appears that this new technology has improved the world, eradicating poverty and allowing most to live to their fullest potential. Of course all is not as it seems as the lines between simulated fantasy and the real world have blended making it impossible to tell where the illusion ends.

TRAILER

 

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.