Akcija

Kill Box (2015)

Do sada sam najavio i predstavio četiri FPS filma (FPS – First Person Shooter, Bunker of the Dead 3DHardcore a.k.a. Hardcore Henryte Pandemic), a u narednim recima Vam namjeravam predstaviti još jedan naslov koji je snimljen iz prvog lica. Iako su neki od tih filmova snimljeni još 2014., još ni jedan nije dostupan za gledanje široj javnosti, pa je teško reći dali je takav stil dobrodošla novotarija u svijet filma, ili tek “naporni” trik kojemu nije mjesto na filmu već isključivo u video-igrama. Ali i to ćemo saznati već sredinom travnja kada izlaze spomenuti Hardcore Henry i Pandemic. A do kraja godine će ih onda valjda popratiti i niskobudžetni akcijski SF Kill Box redatelja i scenarista William L. Stewart.
Kill Box je radnjom smješten u distopijsku budućnost gdje jedna korporativna pljačka pođe po zlu, a pljačkaši se nađu usred borbe za opstanak očajnički biježeći kroz post-apokaliptične izvaliti sa svojim ukradenom nagradom, oružjem neizrecive moći. Probijajući se kroz urbanu pustopoljinu, morati će se suočiti s barbarskim bandama, korporativnim odredima smrti, i zastrašujućom istinom o oružju koje su ukrali.
U glavnim ulogama su redom Ben NaaszTeddy CañezJennifer SydneyFaye KingsleeAaron MorelandJavier CalderonWillie Bingo, i Roy C. PattersonKill Box je također snimljen još 2014. godine, ali eto još uvijek nije “ugledao svijetlo dana”. A kada će napokon izaći i biti dostupan za gledanje, za sada još nije poznato. Nadam se da će to biti do kraja 2016.. No bilo kako bilo, obavijestiti ćemo Vas o točnom datumu kada isti bude obznanjen javno…

Kill Box poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

In a dystopian near future, a corporate heist goes wrong and the team members struggle to survive a desperate escape through the apocalyptic sprawl with their stolen prize, a weapon of unspeakable power.
As they navigate the the urban wasteland, they must contend with barbaric gangs, corporate death squads and the terrifying truth about the weapon they have stolen.

SLIKE

0 1 2 3

 

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.