Albanija

Cash Only (2015)

Danas se većina toga može platiti karticama (u trgovinama, restoranima, benzinskima itd.), a u posljednje vrijeme postalo je popularno plaćati putem pametnih telefona. I dok jedni neopterećeno “guštaju” u peglanju kartica, drugi se ipak radije drže dobre stare gotovine (a.k.a. cashovine) i troše onoliko koliko imaju u džepu/novčaniku. A na krau krajeva, neke stvari se mogu kupiti i platiti samo gotovinom. A u pravo je gotovina, i to mnogo, mnogo gotovine ono što treba glavnom junaku krimi triler drame Cash Only redatelja Malika Badera.
Cash Only je snimljen u ko-produkciji SAD-a i Albanije, a donosi nam priču o Elvisu Martinu, samohranom ocu iz albanije i stanodavcu koji pokušava voditi normalan život. Ali njegovi stanari ga ne šljive 5 posto, a on još k tome duguje poveću svotu novca kladioničarima i školi koju pohađa njegova kćerka, stoga se odlučuje na očajnički poteza – da opljačka lokalnog dilera. Ali kada diler otkrije tko ga je opljačkao, Elvisova kćerka se nađe u velikoj opasnosti!
Scenarij za ovaj film je napisao Nickola Shreli, inače sin Albanskih imigranata, a on ujedno igra i glavnu ulogu u ovom filmu, te je jedna od glavnih producenata. Osim njega u filmu se još pojavljuju Stivi PaskoskiDanijela StajnfeldMalik BaderHerion MustafarajChristian Mathis, i Maia Noni. Cash Only je do sada bio prikazan na par filmskih festivala, između ostaloga i na Fantasia International Film Festivalu, Raindance Film Festivalu, Lone Star Film Festival, te nedavnom FEST-u u Beogradu. datum službene DVD/Blu ray premijere za sada još nije poznat.

cash only poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A derelict Landlord tries desperately to repay stolen cash to a dog-fighting sociopath who has his daughter abducted.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.