Akcija

Short Fuse (2016)

Vjerujem da se svi sjećate filma Speed u kojem Keanu Reeves i Sandra Bullock vode utrku sa vremenom i ludim bombašem koji je postavio bombu na jureći autobus prepun putnika koji ne smije usporiti ispod 50 kilometara na sat. A sada u miks ubacite i akcijski triler 12 Rounds kojega je režirao Renny Harlin, a u kojem John Cena (također) vodi utrku sa vremenom u namjeri da ispuni 12 teških zadataka koje mu preko telefona postavlja kriminalac koji je oteo njegovu suprugu. Upravo spoj tih dvaju filmova je najbliže onome kako bi smo mogli opisati Grčki akcijski triler Short Fuse kojega su zajednički napisali i režirali Andreas Lampropoulos i Kostas Skiftas.
Naime, Short Fuse je priča o Aresu Apostolou, bivšem studentu prava koji sada radi kao dostavljač. Jednom prilikom isporučuje paket u jednu staru vilu gdje ga netko napadne i onesvijesti. Nakon što se probudi, Ares shvaća da je na njega postavljena eksplozivna naprava koja otkucava, te se ubrzo nađe u utrci sa vremenom, suočen sa policijom i kriminalcima koji su mu za petama, u pokušaju da ispuni sve zahtjeve i iskušenja koja pred njega stavlja nepoznati čovjek.
U glavnoj ulozi ovog nabrijanog filma brzog ritma je Apostolis Totsikas, a tu su još Yorgos KaramihosManos GavrasConstantine MarkoulakisDoretta PapadimitriouEvgenia DimitropoulouThanos Kermitsis, te još mnogi drugi. Grčka premijera filma Short Fuse će se održati 21. travnja 2016.

Short Fuse poster Short Fuse poster2 Short Fuse poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A former law student, working as a courier delivery to get by, is delivering a package in to an old mansion where he is getting attacked and knocked down. He is waking up with an explosive device started on him and he is fighting against time, the police and other criminals in the attempt to satisfy the demands of the mystery man that puts him on many trials.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.