Akcija

Big Sky (2015)

Jeste li znali da postoje deseci i deseci raznoraznih fobija koje muče mnogobrojne ljude diljem svijeta!? A neke od tih fobija su poprilično bizarne, a moglo bi se reći i pravo zajebane i zbilja ne znam kako uopće funkcioniraju ljudi koji pate od tih (pojedinih) fobija! Primjerice, ambulofobije, tj. straha od hodanja. Zatim autofobije, odnosno straha od samoga sebe, pa eritrofobije, a.k.a. straha od crvenila u licu, panofobije iliti straha od svega, ili pak agorafobije, odnosno straha od otvorenog prostora i javnih mjesta. Na sreću, osobno ne patim od nikakvih fobija (ili alergija), no junakinja nezavisne triler drame Big Sky redatelja Jorge Michel Grau, nije te sreće, te pati baš od ove potonje, agorafobije.
Big Sky je priča o Hazel, mladoj djevojci koja pati od agorafobije, što joj onemogućava normalan život, što je pak uzrokovalo razdor između nje i njezina majke Dee. Njezina majka stoga odluči povesti Hazel na put u medicinsko postrojenje smješteno usred pustinje kako bi joj tamo pomogli da se nosi sa svojom fobijom. Ali putem ih presretnu dva kriminalca koja pobiju sve osim njezine majke koju teško ozljede, i Hazel koja je bila sakrivena u automobilu. Hazel se sada mora samovoljno suočiti sa svojim strahom ako želi spasiti sebe i svoju majku!
Glavnu ulogu ovdje igra Bella Thorne, a od zvučnijih i poznatijih imena u filmu se pojavljuju Frank Grillo i Kyra Sedgwick. Osim njih tu su još također Aaron TveitFrançois ArnaudRicky TollmanJodi Lynn ThomasBeth BaileyMichael Sheets, te još mnogi drugi. Big Sky je premijerno pušten u VOD distribuciju 14. kolovoza 2015.

Big Sky poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Hazel (Bella Thorne) suffers from a crippling case of agoraphobia. So much so that it causes a rift between her and her mother, Dee (Kyra Sedgwick). Hazel and her mother decide to go on a road trip to a desert facility to help Hazel deal with her fear but when gunmen and brothers Jesse (Frank Grillo) and Pru (Aaron Tveit) attack them, Hazel has to battle her fears so she and her mother can survive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.