Akcija

Crossing Point (2016)

Manje-više svi mi volimo putovati i posjećivati neka znamenita i(li) egzotična mjesta diljem svijeta. Mislim, tko ne bi htio barem jednom u životu posjetiti Pariz i popeti se na Eiffelov toranj, ili vidjeti izbliza Egipatske piramide i Grčki panteon, ili pak naprosto uživati na predivnim plažama na Baliju, Tahitiju ili Havajima! Na žalost, zbog nedostatka financijskih sredstava, mnogi od nas neće vidjeti/posjetiti ni pola od ovoga što sam ovdje naveo, ali opet s druge strane, možda to i nije tako loše! Sad se možda pitate, “pa zašto to nije loše”!? E pa, koliko god da su putovanja u druge zemlje zabavna i zanimljiva, toliko su i opasna! Posebice u zadnje vrijeme kada terorizam uzima sve više i više maha. Ali čak i u vrijeme kada terorizam nije bio toliko sveprisutan, opasnosti su postojale, kao primjerice mogućnost da postanete žrtva otmice u stranoj zemlji. A upravo to se dogodi junacima niskobudžetnog akcijskog trilera Crossing Point redatelja Daniela Zirillia.
Michael i Olivia su mladi zaljubljeni par iz Amerike koji ljetuju na Baji gdje se izvrsno provode. Ali njihova idila biva naglo prekinuta kada Oliviu otme lokalni diler koji zahtijeva da Michael u roku od 12 sati u SAD prokrijumčari ruksak pun kokaina ukradenog od suparničkog kartela, ili će ubiti Oliviu. I dok se Michael kreće kroz opasno kriminalno podzemlje Meksika, u nadi da će spasiti Oliviu, policajac iz Tijuane mu je na tragu.
Film je gotovo u cijelosti snimljen na autentičnim lokacijama u Meksiku, a u glavnim ulogama su se našli Shawn LockMaría Gabriela de FaríaPaulina GaitanJacob VargasRudy YoungbloodBurton Perez, te Luke Goss i Tom Sizemore. Crossing Point prvotno kreće u limitiranu kino distribuciju 03. svibnja 2016., a zatim tri dana kasnije, 06. svibnja, izlazi i na VOD platformama.

Crossing Point poster Crossing Point poster1 Crossing Point poster2

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

A young American couple in love, Michael (Shawn Lock) and Olivia (María Gabriela de Faría) vacation in Baja, but things take a frightening turn when Olivia is kidnapped by drug dealer, who demands that Michael smuggle a backpack full of cocaine-stolen from a rival cartel-over the border into the U.S. within twelve hours or else Olivia will be killed. A good Tijuana Cop is on the trail, as Michael navigates the treacherous underworld of Mexico, and he himself becomes a force to be reckoned with…

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.