Akcija

Orion (2015)

Post-apokaliptični filmovi se često bave propašću civilizacije i načina života kakav danas poznajemo; bez električne energije, goriva i napredne tehnologije. U takvim slučajevima post-apokalipsa je prikazana kao oronuli svijet, pustopoljina prepuna ruševima i čudnih, te često nasilnih likova, mjesto gdje tek rijetki preživljavaju. Upravo ćemo takav svijet moći vidjeti i u nezavisnoj post-apokaliptičnoj akcijskoj fantasy SF drami Orion redatelja i scenarista Asiela Nortona.
Riječ je o niskobudžetnom filmu koji je radnjom smješten u mračnu post-apokaliptičnu budućnost gdje kruže glasine i proročanstvo o spasitelju koji će doći. Tu pratimo hrabroga lovac koji svim silama želi spasiti djevu od moćnog čarobnjaka i šamana koji je ujedno i kanibal, te zajedno s njom pronaći još jedini preostali (mitski) grad nakon sloma civilizacije.
U glavnim ulogama su David Arquette i Lily Cole, dok ostatak glumačke ekipe čine Terri PartykaMaren LordJimmy DoomRon HeislerTerence Lee Cover, te prepoznatljivi Bosanski glumac Goran Kostić kojega smo imali prilike gledati u naslovima kao što su Children of MenThe Hunting PartyTakenIn the Land of Blood and HoneyHiljadarka, te još mnogim drugim filmovima i TV serijama. Orion je premijerno prikazan 01. kolovoza 2015. na Fantasia International Film Festivalu, dok bi tijekom 2016. film vrlo vjerojatno trebao izaći na DVD-u i VOD platformama. Ali ako i uvijek, o tome ćemo vas izvijestiti naknadno.

Orion poster

IMDB

TRAILER

 

CLIP

 

RADNJA

In a future dark age rampant with rumors and prophecies of a savior to come, a hunter fights to save a maiden from a cannibal shaman and searches for the world’s last city in the aftermath of civilization’s collapse.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.