Akcija

The Horde (2016)

Davne 1972. Burt ReynoldsJon VoightNed Beatty, i Ronny Cox su se uputili u sjevernu Georgiju kako bi se kajacima spustili niz divlju rijeku Cahulawassee. Ali ono što je trebao biti tek zabavan i avanturistički vikend, na kraju se pretvorilo u borbu za život, jer se spomenuta četvorka našla na meti nekolicine opasnih hillbillya! Možda sam totalno u krivu, i molit ću, ispravite me ako griješim, no sa kultnim Deliveranceom (kao da) je započeo svojevrsni trend filmova o opasnima hillbiliyima koji vrebaju slučajne prolaznike, a narednih godina i desetljeća je snimljeno mnoštvo filmova te tematike, i sa svakim novim su hillbillyi postajali sve opasniji i krvožedniji! The Texas Chain Saw MassacreThe Hills Have Eyes, Day of the WomanSouthern Comfort, TrappedThe Final TerrorWrong TurnWolf Creek, te Inbred, samo su neki od takvih naslova. A toj skupini će se zasigurno pridružiti i niskobudžetni akcijski horor The Horde redatelja Jareda Cohna.
The Horde je priča o Johnu Crenshawu koji odluči otpratiti svoju djevojku i njezine studente na vikend u prirodi. Oni se upute duboko u šumu sa namjerom da fotografiraju ljepote prirode, te da se svi skupa malo zabave. Ali ono što je trebao biti edukativni i zabavni vikend u prirodi se pretvara u krvavi užas kada grupu opkoli horda odvratnih, unakaženih, mutiranih ljudi s nezasitnom željom za ljudskom krvlju. Crenshaw im se odluči suprotstaviti, te on postaje jedina nada za spas.
U glavnoj ulozi je Paul Logan koji je ujedno i scenarist filma, a društvo mu između ostaloga prave Bill MoseleyVernon WellsCostas MandylorMatthew WilligSydney SweeneyNestor SerranoTiffany Brouwer, te još mnogi drugi. The Horde bi trebao izaći na VOD platformama i DVD-u do sredine 2016., no točan datum za sada još nije poznat.

The Horde poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The film follows John Crenshaw as he accompanies his girlfriend and her students on a weekend nature-photography expedition deep into the woods. What should be an educational and fun-filled weekend turns into horror as the group is besieged by an unspeakable evil – a horde of hideously disfigured, mutated humans with an insatiable taste for blood. As things go from bad to worse, Crenshaw becomes their only hope if they are going to get out alive.

SLIKE

0 0b 0c 1 1b 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.