Akcija

Gutshot (2015)

Znate li što je tageline? Ili u prijevodu fraza, tj. slogan koji se često koristi u oglašavanju. E pa taglineovi se između ostaloga koriste kod oglašavanja filmova, i često ih se može naći na filmskim plakatima. Taglinovi se koriste i dan-danas, iako su mnogo prije, tamo u 70-ima i 80-ima imali daleko veći utjecaj nego danas. Danas ih se gotovo i ne zamjećuje, a prije su ti zvučni slogani takoreći prodavali film. Primjerice, kultni Alien se reklamirao uz tagline “In space no one can hear you scream”Highlander je popratio tagline “There can be only one”, a Kill Bill: Vol. 1 “Here comes the bride”.
Razlog zašto uopće spominjem taglineove, je taj što mi je baš zapeo za oko tagline niskobudžetne kanadske akcijske triler drame Gutshot redatelja i ko-scenarista Adriana Langleya koji zvuči ovako – “Strike first. Die last” (Udri prvi. Umri posljednji). Baš zvučno, nema šta! Gunshot je inače priča o tri različite osobe koje spoji sudbina. Prvi je bivši vojnik koji napadne zloglasnog krimi bossa nakon što pobije nekoliko njegovih razbijača koji mu upadnu u kuću. Drugi je policijski detektiv koji se bori sa svojim korumpiranim kolegama, a treća je spretna (profi) pokerašica koja na sve načine pokušava izvuči živu glavu iz kruga nasilja koje uslijedi.
Glumačku ekipu čine uglavnom nepoznata imena kao što su Lee BeaudinLeah GibsonScott GibsonVictor CornfootMatthew StefiukJon McLarenAl SapienzaSamantha Madely, te još mnogi drugi. Još nije poznato kada će Gutshot izaći na DVD-u ili VOD platformama, ali za očekivati je da će se to dogoditi do kraja ove godine.

Gunshot poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

Strike first. Die last. An ex-soldier goes up against a notorious crime boss after he kills the mobster’s s in a home invasion while a detective struggles with his corrupt police force and a card shark does her best to navigate the violence that ensues.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.