Akcija

Zashchitniki aka Guardians (2017)

Super-heroji osvajaju svijet sa svih strana!! I pri tome ne mislim na ove Marvelove i DC-eve koji već nekoliko godina za redom osvajaju box office vrhove i mlate masne pare gdje god da stignu! Već ciljam na super-herojske filmove koji zadnjih godina dolaze iz raznoraznih zemalja, a ne samo iz Amerike. Primjerice, iz Australije nam stiže The Subjects, iz Italije Lo chiamavano Jeeg Robot aka They Call Me Jeeg, Danci su već izbacili treći dio Antboya, a Kinezi Jian Bing Mana, dok nam iz Indije pak dolazi Mr. X! Tu su također i Vijetnam sa filmom Sieu Nhan X aka Superman X, te Indonezija sa filmom Garuda Superhero. Naravno, ni rusi ne žele zaostajati u ovoj “super-herojskoj utrci”, pa će tako ni na godinu izbaciti super-herojski akcijski SF spektakl Guardians redatelja Sarika Andreasyana.
Guardians nam donosi priču o skupini super heroja koje je organizacija “Patriot” stvorila još za vrijeme Hladnoga Rata, Dugi niz godina oni su se skrivali od očiju javnosti, ali u ovim teškim vremenima morati će se ponovno pokazati i suprotstaviti mračnim silama.
O kako velikom i spektakularnom projektu je riječ svjedoči i činjenica kako je Guardians koštao enormnih 380 milijuna Ruskih rubalja! Doduše, to preračunato u američke dolare iznosi znatno manjih ali i dalje impresivnih 20 milijuna $, ali ako je suditi po viđenome iz trailera, tih 20 milijuna $ će na ekranu djelovati poput 100 milijuna $. U glavnim ulogama su Sebastien SisakAnton PampushnyySanzhar MadiyevAlina KiziyarovaValeriya ShkirandoStanislav Shirin, te još mnogi drugi. Ruska premijera filma Guardians će se održati 23. veljače 2017. godine.

Guardians poster3 Guardians poster2 Guardians poster guardians-2017-movie-poster Guardians poster Guardians poster2 Guardians poster3 Guardians poster4 Guardians poster5 Guardians poster6 Guardians poster7 Guardians poster8 Guardians poster9 Guardians poster10 Guardians poster11 Guardians poster12

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER1

 

TRAILER2

 

TRAILER3

 

TRAILER4

 

RADNJA

During the Cold War, an organization called “Patriot” created a super-hero squad, which includes members of multiple soviet republics. For years, the heroes had to hide their identities, but in hard times they must show themselves again.

SLIKE

1 2 3 3a 3aa 3b 4 4b 4c 5 6 7

1 reply »

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.