Akcija

Loop aka Hurok (2016)

Šta bi ste Vi radili  kada bi ste poput Billa Murraya zapeli u danu koji bi se ponavljao iznova i iznova, baš kao u kultnom filmu Groundhog Day? Da li bi ste se potrudili naučiti neke nove stvari (primjerice svirati klavir hehe), ili bi ste se naprosto samo zabavljali iz dana u dan? Ili možda pomalo i jedno i drugo? Na (svoju) žalost, junak Mađarskog SF trilera Loop a.k.a. Hurok redatelja i scenarista Istia Madarásza, neće imati vremena za ni za učenje ni za zabavu, jer će biti zauzet spašavanjem života svoje djevojke.
Loop nam donosi priču o Adamu koji je izgubio svoju trudnu djevojku u nesreći, no ubrzo mu se pruži niz prilika da ispravi svoje prethodne greške koje su dovele do njezine smrti. Ali nova prilika ne znači ujedno i sasvim novi početak pa će Adam biti prisiljen da se suočiti sa posljedicama svojih ranijih odluka dok istovremeno pokušava svim silama održati svoju djevojku na životu.
U glavnim ulogama su Dénes SzárazDorina MartinovicsZsolt AngerGéza Hegedüs D.Zsuzsa MálnaiGyörgy HontiJános Timkó, te još mnogi, mnogi drugi. Mađarska kino premijera filma Loop se održala 14. travnja 2016.

Hurok poster Hurok poster2 Hurok poster3 Hurok poster4

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

Loop is a time-twist thriller, where the ideas of beginning and ending very quickly merge. Adam loses his pregnant girlfriend in an accident but is soon presented with a series of chances to correct his previous mistakes that led to her death. But a new opportunity does not mean a clean slate so he is forced to face the complicated repercussions of his earlier decisions while trying to keep his girlfriend alive.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.