Akcija

Space Cop (2016)

Trash kao takav se često poistovjećuje sa lošim filmovima. No činjenica je da trash ne mora nužno značiti da je nešto loše. Jer postoji razlika između trasha, niskobudžetnog B-filma i naprosto lošeg filma neovisno o veličini budžeta s kojim je spomenuti uradak snimljen. Pa s tim na umu, predstavljamo nešto za sve trashere! Riječ je o niskoudžetnoj akcijskoj SF trash komediji Space Cop redateljskoga dvojica Jaya Baumana i Mikea Stoklasa koji je također i scenarist ovog filma, a igra i jednu od glavnih uloga.
Space Cop je film o policajcu iz budućnosti koji putuje kroz vrijeme u sadašnjost, gdje se udruži sa policajcem iz prošlosti kojega je vlada zamrznula još 70-ih godina prošlog stoljeća. Izvan svog vremena i prostora, ovaj neobičan dvojac će morati surađivati zajedno kako bi spasili svijet od grupe odmetnutih izvanzemaljaca i re-animiranog mozga ludog znanstvenika koji želi istrijebiti ljudsku rasu.
Postoji također i kratkometražni film pod naslovom Space Cop iz 2013. godine, ali mislim da ovaj uradak nema veze sa time. Barem ja nisam našao nikakve poveznice. Iza cijeloga projekta stoji ekipa sa Youtube kanala RedLetterMedia, a u glavnim uloga su Rich Evans, već spomenuti Stoklasa, zatim Jocelyn RidgelyChike JohnsonDale JacksonZach McLainDeborah Clifton, dok se u manjoj ulozi pojavljuje i Patton Oswalt. Space Cop je već izašao na Blu ray-u i VOD platformama 12. siječnja 2016.

Space Cop poster Space Cop poster2 Space Cop poster3

IMDB

Official site

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

Space Cop is a sci-fi schlock comedy about a cop from the future (of space) who travels to the present, where he’s teamed up with a cryogenically frozen cop from the past who has been thawed out in the present. Out of time and out of place, these two unwitting heroes must work together to save the world from a group of renegade aliens and the re-animated brain of a mad scientist bent on global extinction.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.