Akcija

Goldstone (2016)

Na desetke i desetke osoba nestane gotovo svakoga dana, što mladih (djeca i tinejdžeri), što stari(jih). Neki od njih na kraju budu pronađeni, nekima se zauvijek izgubi trag, a neke potrage završe ne tako sretnim otkrićem. Nestanci su često tema mnogobrojnih filmova, a jedan od posljednjih na tu temu koji smo imali prilike gledati je hvaljeni triler Gone Girl redatelja Davida Finchera. Njemu je od tih zvučnijih naslova prethodio Prisoners redatelja Denisa Villeneuvea. Misterioznim nestankom osobe i potragom koja je uslijedila će se također pozabaviti i Australska krimi triler drama Goldstone redatelja i scenarista Ivana Sena.
Točnije, Goldstone je priča detektivu Jayu Swanu koji stiže u pogranični grad Goldstone kako bi se pozabavio slučajem nestale osobe. Ono što se činilo kao jednostavan zadatak ubrzo se pretvara u opasnu istragu koja otvara u mrežu kriminala i korupcije. Jay sada mora srediti svoj život te zaboraviti sve nesuglasice sa mladima lokalnim policajcem Joshom, kako bi zajedno mogli “donijeti” pravdu u Goldstone.
Goldstone je zapravo svojevrsni nastavak filma Mystery Road kojega je takođr napisao i režirao Sen, a povezuje ih lik detektiva Jaya Swana koji se pojavljuje u oba filma. U lozi spomenutog detektiva je (opet) Aaron Pedersen, a osim njega u filmu još igraju Alex RussellDavid WenhamKate BeahanJacki WeaverDavid GulpililMichael DormanPei-Pei Cheng, te još mnogi drugi. Goldstone će premijeru imati 08. lipnja 2016. na Sydney Film Festivalu, a do kraja godine bi se trebao pojaviti i u redovnoj distribuciji.

Goldstone poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Indigenous Detective JAY SWAN arrives in the frontier town of “Goldstone” on a missing persons enquiry. What seems like a simple “light duties” investigation opens into a web of crime and corruption. Jay must pull his life together and bury his differences with young local cop JOSH, so together they can bring justice to Goldstone.

SLIKE

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.