Drama

The Hollow (2016)

Misterija i ubojstvo često idu ruku pod ruku! Kako u romanima, tako i u filmovima (i TV serijama). Primjerice, Agatha Christie je cijelu svoju karijeru zasnovala upravo na misterioznim ubojstvima koje su rješavali njezini najpoznatiji fiktivni likovi Hercule Poirot i Miss Marple. A slično se može reći i za Arthura Conana Doylea i njegovog Sherlocka Holmesa koji živi još i dan-danas, što na malim, što na velikim ekranima. A misterija i ubojstvo su također i tema nezavisne (misteriozne) krimi triler drame The Hollow redatelja, scenarista, producenta, te jednog od glumaca, Milesa Doleaca.
The Hollow nam donosi priču o FBI agentu Vaughnu Killingeru koji predvodi tim istražitelja koji dolaze u jedan maleni gradić u državi Mississippi, kako bi istražili misterioznu smrt kćerke Američkog kongresnima, koja je pronađena mrtva zajedno sa još dva leša. Killinger je briljantan ali istovremeno i iznuren agent koji vodi bitku sa demonima iz prošlosti ali i sadašnjosti, a njegova zgodna ali opaka partnerica pokušava držati po kontrolom njega i cijeli slučaj. Istraga ih navede na trag korumpiranog šerifa i tajanstvene osobe koja vuče sve žice u gradu iz svoje palače na rubu grada, te lokalne žrtve koja je na čudan način povezana sa velikim brojem gradskih uglednika.
Doleac  je oko sebe okupio poprilično zvučnu glumačku ekipu koju redom čine William SadlerWilliam ForsytheJeff FaheyJames CallisDavid Warshofsky, Christiane Seidel, te još mnogi drugi. The Hollow bi premijeru trebao imati do kraja 2016., ali točan datum za sada još nije poznat.

The Hollow poster The Hollow poster2

IMDB

Official Facebook page

TRAILER

 

RADNJA

When a U.S. congressman’s daughter passing through a small town in Mississippi dies in a mysterious triple homicide, a team of F.B.I. agents descends to investigate, the team’s brilliant but jaded lead agent battling demons both past and present, as his beautiful, tough-as-nails partner tries to hold him and the case together.
They find a struggling and corrupt sheriff’s department, a shadowy and much-feared figure, who seems to be pulling all of the town’s strings from his mansion on the edge of town and a local victim with a strange connection to a number of the town’s most prominent figures.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.