Akcija

Fender Bender (2016)

Da li Vam se ikada dogodilo to da ste usred prometne gužve i nervoze, onako slučajno “trknuli” nekoga svojim autom (ne osobu, već automobil te druge osobe)? Dakle, ništa veliko i strašno, već onako, sitni udarac, tek toliko da zgulite boju na braniku. Meni se to jednom dogodilo kada sam se žurio na sprovod, pa sam zapeo u onoj popodnevnoj gužvi s kojom su vjerujem upoznati svi Zagrepčani. U trenutku nepažnje i očaja, pomičući se mic po mic, malčice sam skrenuo glavu u stranu i nisam na vrijeme stisnuo kočnicu…i bam!
Jedva da smo se kretali 5 na sat, ali i to je bilo dovoljno da mi polomi plastiku na prednoj masci auta. A liku ispred mene, koji je BTW vozio džip, naravno ništa. Ali kako se meni žurilo, baš me i nije bilo briga za sve to, dok je lik naravno pažljivo pregledao svaki centimetar svog stražnjeg branika. Kad je zaključio da na njegovom autu nema štete (za razliku od mog), odlučio je (na moju sreću) da nećemo više gubiti vrijeme u toj silnoj gužvi. Jer da je uistinu i našao samo malu ogrebotinicu na svom auto, vjerujem da bi smo morali izmijeniti podatke, što bi me koštalo još više dragocjenog vremena kojega tada ionako nisam imao.
Na žalost, junakinja triler horora Fender Bender kojega je napisao i režirao Mark Pavia, nije bila takve sreće kao ja. Naprotiv, našla se na meti opasnog serijskog ubojice. Fender Bender je priča o 17-godišnjoj Hilary iz malenoga gradića u Novom Meksiku, koja je upravo dobila svoju vozačku dozvolu, i već prvoga dana doživi malu nesreću. Ona razmjeni podatke sa potpunim strancem, ni ne sumnjajući da bi ju to moglo koštati glave. No, već te noći, na pragu njezinog izoliranog prigradskog doma, naći će se taj isti stranac koji je zapravo opasni serijski ubojica, koji vreba beskrajnim cestama i ulicama sa svojim starim zapuštenim autom, u potrazi za svojom sljedećom bezazlenom žrtvom – Hilary!
Fender Bender je inače prvi (originalni) film iz produkcije kompanije Shout! Factory koja se inače specijalizirala za izdavanje starih akcijskih i horor naslova na DVD-u i Blu Ray-u. Ako je vjerovati njihovim riječima, Fender Bender je slasher na tragu old school slasher filmova iz 80-ih. U glavnim ulogama su Makenzie VegaCassidy FreemanBill SageSteven Michael QuezadaLora Martinez-CunninghamDre DavisKelsey Leos MontoyaGus Krieger, te Harrison Sim. Film će premijerno biti prikazan 03. lipnja 2016. na kanalu Chiller, a nakon toga će ga Shout! Factory zasigurno izdati i na DVD-u/Blu Ray-u.

Fender Bender poster

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

In a small New Mexico town, a 17-year-old high school girl who just got her driver’s license gets into her first fender bender, innocently exchanging her personal information with an apologetic stranger.  Later that stormy night, she is joined in her desolate suburban home by a couple of her school friends who try their best to make a night out of it, only to be visited by the stranger she so willingly handed all of her information to — a terrifying and bizarre serial killer who stalks the country’s endless miles of roads and streets with his old rusty car, hungrily searching for his next unsuspecting victim.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.