Akcija

My War (2016)

Rat osim što je na žalost unosan biznis za pojedine velike korporacije, je također oduvijek bio, i uvijek će biti inspiracija za filmaše. Bilo da se bave prošlim ratovima i pričama koje su na ovaj ili onaj način obilježile našu povijest, ili ovim sadašnjima o kojima gotovo svakodnevno čitamo na novinskim portalima ili slušamo u večernjim vijestima. Iz Kine nam tako ove godine stiže jedan povijesni ratni spektakl pod naslovom My War u režiji Oxidea Panga (Bangkok DangerousThe EyeThe Storm Warriors) koji se bavi Korejskim ratom.
Točnije, My War nam donosi priču o ljubavi i prijateljstvu među skupinom vojnika koji su se ranih 1950-ih, tijekom Korejskog rata, borili u redovima Kineske Narodne Dobrovoljne Vojske (CPVA). Tijekom rata poginulo je 180 tisuća pripadnika tog odreda!
Radi se o velikom i skupom projektu čije snimanje je trajalo oko 118 dana! Više od 100 000 rundi prave municije je ispucano tijekom tog snimanja, na temperaturama koje su se kretale od 2 stupnja iznad nule, pa sve do -20! U glavnim ulogama ovog epskoga blockbustera su Ye LiuLuodan WangTony Yo-ning YangQing YeDawei TongYun ZhouHenry Wang, te Zang Zhizhong. Kineska premijera filma My War je zakazana za 30. rujna 2016.

My War poster My War poster My War poster2 My War poster3 My War poster4 My War poster5 My War poster6

TRAILER1

 

TRAILER2

 

RADNJA

My War tells of the romance and friendship among a group of soldiers who fought in the Chinese People’s Volunteer Army (CPVA) in the early 1950s, during the Korean War.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.