Akcija

2307: Winter’s Dream (2016)

Volite li više ljeto ili zimu? Osobno, ja preferiram zimu! A razlog je veoma jednostavan. Ne podnosim vrućinu! Plus, ljeti se znojim ko svinja, a bez klime, nemoguće ohladiti na plus 30. I bez obzira što mnogi rekli, ne, ne postoji to piće (sa ledom), sladoled ili more, rijeka, bazen, šta god, što će me ohladiti i osvježiti! Jednostavno ne postoji. S druge strane, zimi mi se nije problem utopliti. Obučem se debelo, navučem duge gaće (ako je to potrebno), dva para čarapa, ultra debelu jaknu, rukavice, i kapu, i toplo mi je! Plus, gdje god da dođem, kod susjeda, u dućan, kino, kafić, itd., tamo je uvijek toplo jer se prostor grije. Pa ipak, ne bih volio živjeti u svijetu gdje vlada ekstremna hladnoća, a upravo takav svijet nam predstavlja redatelj i ko-scenarist Joey Curtis u nezavisnom akcijsko avanturističkom SF-u 2307: Winter’s Dream.
Kao što se to već možda zaključiti iz samog naslova, Winter’s Dream je radnjom smješten u 2307. godinu! Zemlja je zamrznuta i gotovo ne nastanjiva. Chimeric virus kojega je načinio čovjek je uništio više od 75% stanovništva. U nemogućnosti da prežive pod-arktičke temperature, preostali ljudi žive pod zemljom. Znanstvenici stoga odluče bio-inženjeringom stvoriti humanoida koji posjeduju veliku snagu, brzinu i tolerancije na velike hladnoće. No, jedan od tih humanoida nazvan ASH-393 bježi iz zatočeništva i zaprijeti da će povesti pobunu humanoida protiv čovječanstva. Vođa Federacije Arizona, general Trajan, stoga šalje elitni tim vojnika Spartan 7 da pronađu i unište ASH-a. Nagrađivani veteran i ubojica humanoida, zapovjednik Bishop, predvoditi će tim  da se suoče licem u lice sa svojim najvećim neprijateljem.
Sudeći po viđenom u traileru i vizualnoj estetici filma, i više je nego očito kako je Curtis inspiraciju za Winter’s Dream pronašao u mnogobrojnim (SF) naslovima 80-ih! Između ostaloga, pretpostavljam, i u kultnom Alienu, odnosno Aliensima! Jer nekako sumnjam da je posve slučajno neke od svojih likova nazvao prema androidima Ashu (kojega je u Alienu igrao Ian Holm) i Bishopu (kojega je u Aliensima igrao Lance Henriksen)! A opet, možda se i varam.
U glavnim ulogama su Paul SidhuBranden ColesArielle HolmesKelcey WatsonAnne-Solenne HatteTimothy Lee DePriestStormi HenleyHarwood Gordon. Film bi trebao izaći tijekom 2016., no točan datum za sada nije poznat. Stoga ćemo vas o tome obavijestiti naknadno.

two_three_zero_seven_winters_dream_xxlg

IMDB

Official site

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

The year is 2307 A.D. The earth is frozen over and virtually uninhabitable. The manmade Chimeric Virus wiped out over 75% of the population. The remaining humans live underground, unable to survive the sub-arctic temperatures. With no “man power,” scientists bio-engineered Humanoids that possess great strength, speed, and tolerance to extreme cold. A rogue humanoid named ASH-393 escapes from captivity and threatens to lead a humanoid rebellion against mankind. Arizona Federation leader, General Trajan, sends an elite team of Spartan 7 soldiers to hunt down and terminate ASH. Decorated veteran humanoid killer, Commander Bishop, will lead the team and face his greatest foe.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.