Akcija

Karate Kill (2016)

Kao klinac koji je odrastao u 80-ima, obožavao sam gledati borilačke filmove! A ta ljubav prema borilačkom filmu se zadržala i do dan-danas. Sve je naravno započelo sa Bruce Lee-em, a nastavilo sa Jackie Chanom i Van Dammeom i ostalom martial arts ekipom. Tih davnih 80-ih (i 90-ih) pogledao sam na desetke i desetke borilačkih filmova (Bloodsport, Kickboxer, Fist of Fury, Enter the Dragon, Police Story, American Ninja, itd.), ali iz nekog razloga, od tih poznatijih naslova, nikada nisam pogledao Karate Kida! Ni original, ni nastavke. A kako stvari stoje, izgleda da ću prije pogledati Japanski borilački film Karate Kill reatelja i scenarista Kurandoa Mitsutakea nego Karate Kida.
Karate Kill donosi priča o misterioznom strancu i majstoru borilačkih vještina Kenjiu čija sestra je nestala u Los Angelesu. Kenji krene u potragu za njom, i tko god da mu se nađe na putu, osjetiti će snagu i bijes ubojitog Karatea!
Mitsutake se “proslavio” niskobudžetnim naslovima kao što  su Samurai Avenger: The Blind Wolf i Gun Woman, a ovo mu je najambiciozniji projekt do sada koji je snimljen na autentičnim lokacijama u Tokiju i Los Angelesu! U glavnim ulogama su Hayate, Katarina Leigh Waters, Asami, Yuu Asakura, Jeffrey James Lippold, Kirk Geiger, te još mnogi drugi. Premijera ovoga filma će se održati u srpnju 2016. na Bucheon International Film Festivalu, a nakon toga će Karate Kill krenuti u redovnu Japansku distribuciju s 3. rujnom 2016.

Karate Kill poster

IMDB

Official Facebook Page

TEASER

 

TRAILER

 

RADNJA

When a mysterious loner and Karate master Kenji’s little sister goes missing in Los Angeles, whoever stands in his way of finding her will face the wrath of a lethal KARATE KILL!

SLIKE

0 1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.