Akcija

Toro Loco Sangriento (2015)

Kada su 2007. Tarantino i Rodriguez izbacili svoj double feature uradak Grindhouse (koji se sastojao o filmova Planet Terror i Planet Terror), ubrzo se pojavio cijeli niz sličnih uradaka! Taj niz je započeo Rodriguezov Machete koji je proizašao iz lažnog trailera koji je napravljen isključivo za Gridnhouse, a nastavili su ga naslovi kao što su ManborgFather’s Day, Run! Bitch Run!Bitch SlapZombie StrippersNude Nuns with Big Guns i Hobo with a Shotgun (kao i mnogi drugi filmovi). Gridhouse (i explotation) “živi” i dalje, a raširio se po cijelom svijetu, pa nam tako iz Čilea dolazi niskobudžetna akcijska grindhouse komedija Toro Loco Sangriento redatelja i scenarista Patricio Valladaresa.
Toro Loco Sangriento je svojevrsni nastavak filma Toro Loco iz 2011. (kojega je također režirao Valladares), a koji nam donosi priču o beskućniku koji luta zemljom u nadi da će osvetiti ubojstvo svog sina koji je stradao od strane nepoznate bande. Po dolasku u novi grad on se nađe usred kaosa koji vlada ulicama tog grada, dok su stanovnici ostavljeni na milost i nemilost nemilosrdnog kriminalnog bossa koji na ulice izbacuje opasnu drugu, “El Utimo Aire”. Ali ovaj čovjek je legenda, plaćeni ubojica, ubojica ubojica poznatiji pod imenom “Toro Loco”! On se bori protiv pankera, narkomana i opakih razbijača sa svojim Smith & Wessonom 34-1. Ali Toro Loco je jednako smrtonosan i bez oružja, a oni koji će prvi umrijeti su zapravo sretnici!
Ovako na prvu ruku, Toro Loco Sangriento djeluje kao svojevrsna Čileanska inačica filma Hobo with a Shotgun, što samo po sebi i nije loše ako se mene pita, jer je Hobo bio izvrstan. Nada(j)m(o) se da će Toco Loco biti barem upola toliko zabavan kao Hobo. Film je inače snimljen u svega 11 dana sa budžetom od 120 tisuća $, a po njemu je već napravljen i strip! U glavnim ulogama su Francisco MeloMauricio PesuticSimón PesuticConstanza PiccoliCristian CuentrejoGonzalo VivancoFelipe AvelloMatías López, kao i mnogi drugi. Film je premijeru imao prošle godine na Morbido Film Festu, a 12. travnja 2016. je izašao na DVD-i u Blu ray-u.

Toro Loco poster Toro Loco poster2 Toro Loco poster3

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

A homeless man wanders the lands in search of revenge for the murder of his son at the hands of an unknown gang. Upon arriving in a new town he finds himself trapped in a city drowning in chaos, its people firmly in the grasp of a ruthless crime boss peddling the mind-bending drug, “El Utimo Aire”. This man is a legend, a hit man, the killer of killers and the people call him “Toro Loco”. He fights punks, crack-heads and tough guys with his trademark shooter, a Smith & Wesson 34-1, but you take that away from him and it doesn’t matter. Toro Loco has another deadly weapon: his hands! Toro loco is here and the first to die are the lucky ones!

SLIKE

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.