Akcija

Prooi aka Prey (2016)

Kada ste zadnji put bili u Zoološkom vrtu? Ja sam bio prošle godine sa svojim klincem. Njegov prvi posjet Zoo-u u životu (imao je tad 2 i pol godine), i moj prvi posjet Zoološkom nakon dugo, dugo godina! Iskreno, i nisam bio nešto impresioniran viđenim, a nije ni klincu baš bilo zanimljivo. Doduše, to je možda zbog toga jer se brzo umorio pa mu se nije dalo hodati naokolo. Najzanimljivije od svega su bile nove nastambe za lavove gdje vas doslovno 2-3 centimetra (čvrstog) stakla dijeli od krvožednih mačketina koje svako malo skaču na to staklo, ako su raspoložene i iznervirane. Iskreno, i nije mi bilo baš svejedno stajati pred tim staklom, i ne ženim ni pomišljati što bi bilo ako bi to staklo puklo! Zapravo, vrlo vjerojatno bi se dogodilo isto što se dogodi i u nadolazećem Nizozemskom horor trileru Prey redatelja i scenarista Dicka Maasa.
Evo o čemu se konkretno radi. Kada policija pronađe unakažena tijela obitelji koja živi na farmi nadomak Amsterdama, nikako ne mogu dokučiti što se tu dogodilo. Ali u razrješenju te misterije im pomogne Lizzy, atraktivna veterinarka koja radi u Amsterdamskom Zoo-u. Ona ubrzo potvrdi svoje sumnje, čini se da je lav na slobodi! A sudeći po ranama na osakaćenih žrtava, taj lav mora da je velika, jaka i opaka mrcina!
Redatelj Mass je u domovini poznat po mnogobrojnim žanrovskim filmovima, a među poznatije naslove mu svakako spadaju Do Not DisturbSaint i Quiz. U glavnim ulogama su Sophie van WindenJulian LoomanMark FrostRienus KrulTheo PontPieter DerksVictor Löw, te još mnogi drugi. Nizozemska premijera filma Prey će se održati 13. listopada 2016.

Prey poster Prey poster2

IMDB

Official Facebook Page

TEASER TRAILER

 

RADNJA

When the police discover the bodies of a slaughtered family living on a farm just outside of Amsterdam, they are clueless as to what happened. Lizzy, an attractive veterinarian working in the Amsterdam Zoo, confirms their suspicions; there must be a lion on the loose! And judging by the wounds of the mutilated victims, the lion must be big, strong and vicious!

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.