Akcija

The Hunt (2016)

Zlato je oduvijek bilo na cijeni, bez obzira bila kriza ili ne, i rijeko kada je gubilo na vrijednosti. Zbog toga je zlato kroz desetljeća postalo najsigurniji oblik štednje. To svjetlucavo žuto kamenje je ljude često tjeralo da čine raznorazne gluposti, pa čak i da se ubijaju međusobno zbog zlata! A da se neke stvari nikada ne mijenjaju, te da zato i dan danas ljudima može pomutiti um, pokazati će nam Korejski akcijski avanturistički triler The Hunt redatelja Woo-cheol Leea.
Radnja filma The Hunt se vrti oko zlata koje je pronađeno u osamljenom planinskom području. Dong-Geun sazna za taj vrijedan pronalazak, te se zajedno sa skupinom lovaca uputi u planine kako bi ugrabio dio tog bogatstva. Ali zemlja na kojoj je pronađeno zlato je u vlasništvu jedne starice iz obližnjeg sela koja se suprotstavi Geunu i njegovim ljudima. Nakon žustre rasprave, starica padne sa litice! A svemu tome je posvjedočio Ki-Sung, bivši rudar koji je nekoć davno doživio nesreću, a sada svakodnevno lovi na tim planinama. Kada Geun i ekipa shvate da je Sung vidio što se dogodilo, lov započne!
U glavnim ulogama su Ahn Seong-giJin-woong JoYe-ri HanSe-in KwonSeong-woo BaeYi-yeong Shim, te još mnogi drugi. Korejska premijera će se održati u lipnju 2016.

The Hunt poster The Hunt poster2 The Hunt poster3 The Hunt poster4 The Hunt poster5

TRAILER

 

RADNJA

Gold is discovered in a remote mountain area. Dong-Geun (Cho Jin-Woong) learns about the discovery and heads to the mountain with a group of hunters. An old woman owns the land where the gold is found. She has an argument with Dong-Geun and his men, but she falls over a cliff.
Meanwhile, Ki-Sung (Ahn Sung-Ki) has suffered from the aftereffects of a coal mine incident. He goes to the mountain everyday to hunt. On this particular day, he sees the suspicious group of hunters and chases them. He sees the old woman fall over the cliff.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.