Akcija

Marauders (2016)

Često znam na mnogobrojnim forumima pročitati kako ljudi s visoka pišu o zvijezdama i filmovima uz koje su odrasli, tvrdeći da su ih prerasli i da im je danas sve to skupa bezveze, pa čak i loše. Na sreću, ja nisam jedan od tih ljudi. Kao i mnogi iz generacije 80-ih, ja sam (također) odrastao gledajući StalloneaSchwarzeneggeraVan DammeaWillisa, te mnoge druge (slične) filmske razbijače, a njihove filmove volim gledati sa istim žarom i entuzijazmom i i dan danas. Zapravo, većinu volim čak i više nego prije jer sam u njima primjetio neke detalje koje nisam primjećivao kao klinac, pa ih još više cijenim. Ali neke stvari su se ipak promijenile!
Naime, dok još uvijek rado iznova gleda njihove stare filmove uz koje sam odrastao, i koji su mi danas još bolji nego prije, moram priznati da me mnogi njihovi noviji naslovi baš i ne privlače pretjerano. Bit će da sam ipak mrvicu sazrio što se filmskog ukusa tiče (iako ne nužno i odrastao), ili je njihova kvaliteta znatno pala. Rekao bih pomalo jedno i drugo. Primjerice, pogledajte Willisa. On je zadnjih godina snimio popriličan broj niskobudžetnih filmova (SetupCatch .44The Cold Light of DayFire with FireThe PrinceVice, itd.) u kojima je odradio male epizodne uloge koje je očito snimio u jednom danu, pokupio novce, i otišao na večeru, čime je vjerojatno podebljao svoj bankovni račun, ali i srozao svoju reputaciju.
Da Vam budem u potpunosti iskren, izuzev filma Catch .44 (koji je bio skroz bezveze), nisam pogledao ni jedan od gore navedenih naslova. A još uvijek nisam siguran hoću li pogledati i najnoviji uradak u nizu, niskobudžetni akcijski triler Marauders redatelja Stevena C. Millera gdje Willis također igra jednu manju ulogu. Mislim, vjerojatno čak i hoću jer mi trailer izgleda (iznenađujuće) dobro, a zanimljiva mi je i glumačka postava, te redatelj koji me osvojio svojim filmom The Aggression Scale iz 2012.
Marauders nam donosi priču o brutalnoj pljački banke za koju FBI osumnjiči samog vlasnika banke, Huberta, i njegove moćne klijente. Ali kada grupa FBI-a agenata predvođena agentom Montgomeryem, počne kopati sve dublje i dublje, istražujući taj slučaj, postaje im jasno da je u igri puno veća zavjera.
Osim Willisa u ulozi vlasnika banke, u filmu još igraju Christopher MeloniDave BautistaAdrian GrenierJohnathon SchaechLydia HullTyler Jon OlsonChristopher Rob BowenChris Hill, te još mnogi drugi. Marauders kreće u kino i VOD distribuciju 01. srpnja 2016. 

Marauders poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

When a bank is hit by a brutal heist, all evidence points to the owner (Bruce Willis) and his high-powered clients. But as a group of FBI agents (Christopher Meloni, Dave Bautista and Adrian Grenier) dig deeper into the case – and the deadly heists continue – it becomes clear that a larger conspiracy is at play.  

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.