Akcija

Beta Test (2016)

Video-igre su oduvijek bile popularan oblik zabave, a svoj vrhunac popularnosti doživljavaju upravo unazad 10-ak i vie godina, sa razvojem novih tehnologija i softvera, te sa pojavom popularnih igračih konzola kao što su Playstation 3 & 4, te Xbox i Xbox One. A najnoviji trend je takozvana virtualna stvarnost, gdje igrač ima priliku, uz pomoć posebnih 3D naočala, “ući” u samu igru i biti dio nje. Ali proći će još neko vrijeme prije nego što to postane dostup no za široke mase. U kom smjeru će razvoj video-igara ići nakon toga, teško je reći, nadajmo se samo da to neće biti kao u nezavisnom akcijskom SF trileru Beta Test redatelja i ko-scenarista Nicholasa Gyeneya.
Naime, Beta Test nam donosi priču o uspješnom gejmeru Maxu Troyu koji otkriva da se događaji iz nove video-igri  koju igra, ogledaju u stvarnom svijetu, te da on zapravo upravlja sa pravom osobom. Max stoga udružiti snage sa protagonistom igre, Orsonom Creedom, te zajedno otkrivaju zavjeru koju moraju spriječiti prije nego što se zlokobni plan iza igre raširi cijelim gradom.
Ako Vam zaplet ovog filma djelomično zvuči poznato, to je zato jer ste zasigurno već gledali, ili barem čuli, za film Gamer iz 2009. godine. Doduše, nije da je Beta Test kopija Gamera, jer nije, ali definitivno dijele neke sličnosti. No, to se ne bi moglo reći i za budžet. Naime, dok je Gamer snimljen sa budžetom od 50 milijuna, Beta Test je snimljen sa budžetom manjim od 2 milijuna $. U glavnim ulogama su Manu Bennett (najpoznatiji po ulogama Sladea Wilsona u TV seriji “Arrow”, i Crixusa u TV seriji “Spartacus: Blood and Sand”), Larenz TateLinden AshbyKevon StoverBrandy KoppSara CoatesYuji Okumoto, kao i mnogi drugi.
Beta Test kreće u limitiranu američku kino distribuciju 14. srpnja 2016., a zatim će 02. kolovoza izaći na VOD platformama, Blu ray-u, i DVD-u.

Beta Test poster Beta Test poster2

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

Champion gamer Max Troy discovers events in a new video game are being mirrored in the real world, and must join forces with the game’s protagonist, Orson Creed, to unravel the conspiracy before the game’s sinister plot overwhelms the city.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.