Akcija

Level Up (2016)

Neki ljudi znaju što žele od svog života i slijede svoj put kako bi postigli ono što su si zacrtali. Drugi se pak bore sami sa sobom, neodlučni u tome što bi htjeli postići i napraviti, te ih je ponekad potrebno malo pogurati u pravom smjeru kako bi se pokrenuli s mjesta. Na svoju žalost, Matt, junak britanskog krimi trilera Level Up redatelja Adama Randalla će dobiti i više od toga.
Level Up je naime priča o mladom paru, Mattu i Anni, koji žive u Londonu. Anna je upravo započela novu karijeru i zna što želi, dok se Matt bori da pronađe svoju svrhu u životu, a vrijeme krati igrajući igrice. Iako se na površini čini da su sretni, tenzije između njih polako rastu. A onda jednog jutra u njihov stan upadnu tri maskirana muškarca, prebiju Matta te mu daju prsluk u kojem je paket, i mobitel, uz uputstva da dostaviti taj paket jer će u protivnom Anna umrijeti. Matt sada mora prijeći cijeli London, bez ičije pomoći, kako bi spasio svoju djevojku, dok ga u tome žele spriječiti misteriozne figure.
Film je snimljen sa budžetom od svega 400 tisuća £, a u glavnim ulogama su Josh BowmanLeila MimmackNeil MaskellWilliam HoustonKulvinder GhirDoc BrownChristina Wolfe, te još mnogi drugi. Level Up prvo kreće 26. kolovoza u limitiranu kino distribuciju u američkim kinima, a zatim će se od 26. rujna pojaviti i na VOD platformama.

Level Up poster

IMDB

Official Facebook Page

TRAILER

 

RADNJA

MATT and ANNA are a young couple living in London. Anna is starting her career and knows what she wants, whilst Matt is still struggling to find his purpose in life. On the surface they are happy but tensions are beginning to mount. Then one morning masked thugs break into the flat and kidnap Anna before assaulting Matt, locking him into a mysterious vest and leaving him a mobile phone. Matt is told the vest contains a package which he must deliver by following instructions issued to him via the mobile phone. If he fails, tries to seek help, or deviates from their instructions, they will kill Anna. Over the course of one day Matt has to make his way across London in a desperate bid to save his girlfriend as a host of characters attempt to derail him from his mission.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.