CGI

Realive aka Proyecto Lázaro (2016)

Mnogi od nas bi voljeli da mogu živjeti zauvijek, ili barem što je duže moguće, a da pri tome ostanu mlad(i)oliki. Na žalost, medicina još uvijek nije uznapredovala toliko daleko da bi takvo nešto bilo moguće, a nisu još pronađeni ni lijekovi za smrtonosne bolesti kao što su rak ili sida. Što ne znači da se to neće dogoditi kroz kakvih 20-ak, 30-ak, i više godina, ali do toga, tko živ, tko mrtav. No, spas možda leži u kriogeničkom zamrzavanju! A upravo tome će se podvrgnuti glavni junak nezavisne SF triler drame Realive redatelja i scenarista Mateo Gila.
Realive, poznat još i pod naslovom Proyecto Lázaro, nam donosi priču o Marcu kojemu je diagnosticirana smrtonosna bolest te mu je ostalo još godinu dana života. Ne želeći prihvatiti svoj kraj, Marc odluči da zamrzne svoje tijelo. Šezdeset godina kasnije, u 2084. godini, on postaje prvi oživjeni čovjek biti u povijesti čovječanstva. Marc ubrzo otkriva da ga je ljubav njegovog života, Noemi, pratila ga je cijelo ovo vrijeme na način koji nije nikada očekivao.
Film je snimljen sa budžetom od 7 milijuna $ u ko-produkciji Francuske i Španjolske, a u glavnim ulogama su se našli Tom HughesOona Chaplin (unuka Charlesa Chaplina), Charlotte Le BonBarry WardJulio PerillánBruno SevillaDaniel HorvathAlex Hafner, te još mnogi, mnogi drugi. Realive a.k.a. Proyecto Lázaro je premijerno prikazan 23. srpnja na Fantasia International Film Festivalu gdje su ga objeručke prihvatili i kritika i publika, a službena Španjolska premijera je zakazana za 13. siječnja 2107.

Realive poster Realive poster2

IMDB

TEASER_ESP

 

TEASER_ENG

RADNJA

Marc (Tom Hughes) is diagnosed with a disease and is given one year left to live. Unable to accept his own end, he decides to freeze his body. Sixty years later, in the year 2084, he becomes the first man to be revived in history. It is then he discovers that the love of his life, Naomi (Oona Chaplin), has accompanied him this entire time in a way that he’d never expected.

SLIKE

1 3 4 5 2 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.