Gangsteri, Kriminalci, Lopovi, Manijaci

Let Her Out (2016)

Istraživanja kažu kako blizanci osjećaju posebnu povezanost, te često dijele i mnogo više od samog izgleda. Tako primjerice mogu međusobno dijeliti osjećaj boli, tuge ili sreće, a da su pri tome udaljeni i nekoliko kilometara. A ponekad dođe i do toga da se fetusi ne razviju dovoljno, tj. da se ne razvoje, pa se rode takozvani sijamske blizanci koji su tjelesno povezani, što često zna predstavljati (zdravstveni) problem. Ali u medicinskim krugovima postoji i nešto što se zove “Vanishing twin”. Radi se naime o slučaju kada jedan fetus umre u maternici, ali ga drugi “apsorbira”. Upravo tom temom se na sebi svojstven način odlučio pozabaviti redatelj Cody Calahan i nezavisnom kanadskom horor trileru Let Her Out.
Let Her Out nam tako donosi priču o Helen, dostavljačici na biciklu koja doživi veliku nesreću. Tijekom svog oporavka ona počinje doživljavati čudne napadaje, zamračenja, halucinacije i noćne more, te ubrzo otkrije da ima tumor, odnosno benignu izraslinu na mozgu koja je zapravo ostatak njezinog nerođenog brata blizanca/sestre kojega/u je ona apsorbirala još u maternici. Ali kroz neko vrijeme taj “tumor” se počne manifestirati  kao mračna i poremećena verzija stranca. I dok se Helen raspada emocionalno i psihološki sve dalje i dalje, psihotični ispadi pod utjecajem njezina zlog nerođenog blizanca učine ju opasnom za sebe i njezinu najbolju prijateljicu, Molly.
U glavnim ulogama su Alanna LeViergeNina KiriAdam ChristieKate FentonMichael LipkaBrooke HendersonGlen ReidDeborah Jayne Reilly Smith, te još mnogi drugi. Let Her Out će premijeru imati 25. kolovoza 2016.

Let Her Out poster

IMDB

TEASER1

 

TEASER2

 

TEASER3

 

TRAILER

 

RADNJA

Let Her Out follows Helen, a bike courier who suffers a traumatic accident. As she recovers, she begins to experience strange episodic-black outs, hallucinations, and night terrors-that lead her to discover that she has a tumor, a benign growth that is the remnants of a “vanishing twin” absorbed in utero. Over time, the tumor manifests itself as the dark and demented version of a stranger. As Helen’s emotional and psychological state begins to deteriorate further and further, she begins to act out in psychotic episodes that are influenced by her evil twin – making her a danger to herself and her best friend, Molly.

SLIKE

2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.