3D

Nest aka Nest 3D (2016)

Iako živimo u modernom svijetu u kojem su gotovo sve informacije takoreći na dohvat ruke, neke neriješene misterije još uvijek postoje, kao primjerice tajna Bermudskog trokuta, Uskršnjih otoka ili pak tajna Loch Ness čudovišta. Neke će kad-tad biti riješene, a neke tajne možda i bolje ne otkrivati, jer možda nam se ne bi svidjelo ono što bismo mogli otkriti. A to će na teži način spoznati junaci akcijsko avanturističkog filma Nest redatelja i ko-scenarista Kimblea Rendalla koji je nastao u ko-produkciji Australije i Kine.
Nest je naime priča o skupini istraživača koji otkriju dobro sačuvano mumificirano tijelo cara koji je vlada 200 godina prije Krista. Ali ubrzo će otkriti da je to 2000 godina stara noćna mora – tajna koja je trebala ostati zakopana, i koja bi ih mogla stajati glave.
Nest predstavlja najveću ko-produkciju između Australije i Kine do sada. U glavnim ulogama su redom Kellan LutzKelsey GrammerBingbing LiStef DawsonShane JacobsonRyan JohnsonYasmin KassimTim Draxl, te još mnogi, mnogi drugi. Film je snimljen u 3D tehnici, a premijerno bi trebao biti prikazan do kraja 2016., iako točan datum za sada još nije zakazan.

Nest 3D poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

An innocent discovery of a well-preserved mummified Emperor from 200 BC China unearths a 2000 year old nightmare – a secret that should have remained buried.

SLIKE

0 1 2 3

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.