Akcija

Don’t Kill It (2016)

Dolph Lundgren se tukao sa Stalloneom (Rocky IV), sa Van Dammeom (Universal SoldierUniversal Soldier: Regeneration), bio je He-Man (Masters of the Universe) i  Punisher (The Punisher), tamanio je yakuze zajedno sa Brandonom Lee-em (Showdown in Little Tokyo), i hvatao opakog aliena koji je “došao u miru ali otišao u komadićima” (Dark Angel). Pa čak je i tamanio zombije uz pomoć robota ubojica (Battle of the Damned), te dijelio ekran sa nekim od najvećih akcijskih zvijezda svih vremena (The ExpendablesThe Expendables 2 i The Expendables 3). I kao da to nije dovoljno, sada će u nezavisnom komičnom akcijskom hororu Don’t Kill It redatelja Mikea Mendeza hvatati drevnog demona.
Drevno zlo se oslobodi u malenom gradiću na Aljasci ostavljajući iza sebe trag smrti i razaranja, krećući se od domaćina do domaćina. Jedina nada za opstanak leži u rukama Jebediaha Woodleya, prekaljenog lovca na demone koji se suočio sa ovim užasom i prije. Zajedno sa FBI agenticom Evelyn Pierce koja nerado udruži snage sa njima, on mora dokučiti kako uništiti demona bez da i sam postane žrtva istoga.
budžet filma iznosi oko 3,5 milijuna $, a osim Lundgrena u filmu još igraju Kristina KlebeBilly SlaughterMiles DoleacMichael Aaron MilliganElissa DowlingAaron McPherson, te još mnogi drugi. Don’t Kill It je premijeru imao 27. kolovoza 2016. na Fantasy Filmfestu u Njemačkoj, a zatim će se 09. rujna naći i na programu MOTELx Lisbon International Horror Film Festivala. Očekuju se još projekcije na Slash Filmfestivalu i Sitges International Fantastic Film Festivalu, a nakon toga će sa 01. prosincem, Don’t Kill It biti pušten u Njemačkoj i Švedskoj na DVD-u i Blu ray-u.

dont-kill-it-poster dont-kill-it-poster2

IMDB

PROMO TRAILER

 

RADNJA

An ancient evil is unleashed in a small Alaskan town leaving a trail of death and destruction as it passes from host to host. The only hope of survival lies with a grizzled demon hunter (Lundgren) who has faced this terror before. Together with a reluctant FBI agent he has to figure out how to destroy a demon with the ability to possess its killer.

SLIKE

1 2 3 4

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.