Akcija

Game of Aces (2016)

Sjećate se Američke Pite, teen komedije o seksu iz 1999. godine? Bio je to veliki hit svojedobno, što je kasnije rezultiralo sa još tri direktna nastavka (American Pie 2American Wedding, i American Reunion), te nekoliko direktnih DTV nastavaka namijenjenih isključivo za Video/VOD tržište (Band CampThe Naked MileBeta House i American Pie Presents the Book of Love). Osim nastavaka, Pita je između ostaloga lansirala i glumačke karijere Jasona BiggsaSeanna Williama Scotta, te Chrisa Kleina (kao i još nekih durgih).
Prva dvojica su kasnije ostvarila solidne uspjehe i zadržali su se u Hollywoodu neko vrijeme, dok se Klein konstantno “borio” i zadržavao na samom rubu. Rollerball ga je trebao ustoličiti kao veliku zvijezdu, li je podbacio. U We Were Soldiers je imao tek manju ulogu koju gotovo nitko više ni ne pamti. A o rebootu Street Fighter: The Legend of Chun-Li da i ne govorimo. Ali Klein se još uvijek ne da, te uskoro izbacuje novi film! Riječ je o nezavisnoj akcijskoj ratnoj drami Game of Aces redatelja i scenarista Damiena Laya.
Game of Aces je priča o Njemačkom izdajici koji tijekom Prvog Svjetskog Rata pokuša prebjeći na suprotnu stranu, ali to rezultira neočekivanim posljedicama i pokrene paklenu pustolovinu preko Arapske pustinje.
Osim Kleina u filmu još igraju Victoria SummerWerner DaehnRandy OglesbySarah Lynn DawsonGuido Foehrweisser, te Arthur Kleinpell III. Američka premijera filma Game of Aces se održala 02. rujna 2016.

game-of-aces-poster

IMDB

TRAILER

 

RADNJA 

A rescue attempt of a German traitor during World War I has unexpected consequences and sets off an adventure across the Arabian desert.

SLIKE

1 2 3 4 5 6

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.