Horror

The Fiancé (2016)

Ako je vjerovati Željki Markić (lol), i wikipediji, brak je zakonski i društveno uređena zajednica, obično između jednog muškarca i jedne žene, koja je regulirana zakonima, pravilima, običajima, vjerovanjima i stavovima koji propisuju prava i obaveze partnera i njihov zajednički status prema djeci (ako ih bračni partneri imaju). Da bi brak uspio, potrebno je mnogo ljubavi, ali i mnogo kompromisa i odricanja, sa jedne i druge strane. Na žalost, nekima to ne pođe za rukom pa se nakon nekog vremena rastanu. Neki se nakon toga više nikada ne odluče na brak, dok su drugi pak ustrajni u tome da pronađu ljubav svog života i s njome (zakonski) provedu ostatak života. Junak nezavisna horor komedije The Fiancé redatelja i scenarista Marka Allena Michaelsa se tako uzda da će ga sreća poslužiti treći puta, ili možda ipak neće!
The Fiancé je priča o lijepoj mladoj djevojci koju uoči vjenčanja ugrize legendarno stvorenje, Bigfoot, te ona postane krvožedno i nezaustavljivo biće sa naumom da raskine zaruke i svog zaručnika.
U glavnim ulogama ovog niskobudžetnog filma su Dallas ValdezCarrie KeaganDouglas TaitDanni LangTony SnegoffCurt Lambert, te još mnogi drugi. The Fiancé bi do kraja 2016. trebao krenuti u limitiranu kino distribuciju, a nakon čega bi uslijedila VOD/DVD distribucija. Na žalost, točan datum još nije poznat, ali o tome ćemo Vas obavijestiti naknadno.

the-fiance-poster the-fiance-poster2

IMDB

TRAILER

 

RADNJA

When a beautiful bride-to-be is bitten by the legendary creature, Bigfoot, she becomes a brutal force of nature hellbent on breaking her engagement – and her fiancé.

SLIKE

1 2 3 4 5 6 7 8

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.